Tesadüf mü kader mi, 1 senelik Instagram arkadaşımla başka şehirde sevgili olmam sizce ne anlama geliyor?

Merhabalar kısa kesmeye çalışıcam. Neredeyse 1 senedir arkadaşça konuştuğum bir cocuk vardı sadece instadan, numarası bile yoktu, bayağı mesafeliydim zaten bazen kendisine de söylüyordum gereksiz samimiyet olmasın vs diye. Neyse baska bi sehirdeydi ( X ) şehri. Neyse benim o şehirden 3 aydır arkadaş olduğum birisi daha vardı kendisi öğretmendi, neyse ben o şehire taşınmak çalışmak istiyordum ama son birkaç yıldır istiyorum zaten tamamen şehir güzel diye sebebi yok baska. Sonra bu öğretmen arkadaşım bana cv hazırlattı, at bana dedi elimden geleni yapacağım senin için dedi biz ara ara konuşuyorduk ve iyi anlaşıyorduk olgun birisiydi herneyse yılbaşı için dedim ki bari X şehrine gideyim hem tanışmış olurum hem zaman geçirmiş olurum sonra gittim, Üslubunu ve davranışlarını beğenmediğim için ayrıldım yanından o arada da ilk bahsettiğim çocuk hikayeme yanıt vermiş ( aa gelmişsin buraya ) diye. Buluşalım istersen falan dedi, neredesin dedi; söyledim yerimi bana yakınsın dedi bende gecenin 5 i taksiye atlayıp gittim. Sadece annesiyle yaşıyorlar ve aşırı güzel karşıladılar, konuştuk hallettik, arkadaşım biliyor ama annesi sadece iş için geldiğimi zannediyor öyle söyledik. Sonra biz cocukla sevgili olduk, annesi bana hediye falan verdi, hay dedim oha. Oyun oynadık, dans ettik, alkol içtik güzeldi bayağı. Ne düşünüyorsunuz yaa...

Tesadüf mü kader mi, 1 senelik Instagram arkadaşımla başka şehirde sevgili olmam sizce ne anlama geliyor?