Ben Instagram üzerinden biriyle tanıştım aynı şehirdeyiz tabi ilk bi hafta çok güzel konuştuk tabi o bu süreçte?

Yüz yüze görüşmek istedi ama ben istemedim ama sonra ikinci haftada falan baya yakınlaştık ama sadece sanal üzerinden sesli ve mesaj olarak konuştuk şimdi 3 üncü haftaya girdik o sürekli görüşmek istedi ve beni sevdiğini söyledi ama ben onunla görüşmek için kendimi hazır hissetmiyordum söyledim ama bunu normal olarak anlayamadı görüntülü konuşmak falan da istedi onu da yapmadım sonra ben görüşmeyince artık görüşmeyen biriyle devam etmek olmaz dedi hakli olarak bende o hayatımdan çıkmasın tamamen diye arkadaş kalalım dedim şimdi geçen gün aradım normal arkadaş olarak konuştuk akşam normal kız arkadaşıyla bana cafeye gidicegini söyledi ama benim canım yandı ona bunu söylemedim arkadaş kalmak doğru değildi galiba ama çıkmasını istemiyorum hayatımdan canımda çok yanıyor şimdi arkadaş kalmayalım tamamen bitirelim diycem dün aradı konuştuk bugün aramadım ben acaba benmi arasam onu bitirelim diye yoksa onun aramasını bekleyip o arayıncamı desem arkadaşta kalmayalım diye üzülücem biliyorum ama zamana ihtiyacım var onunla görüşmek için

Ben Instagram üzerinden biriyle tanıştım aynı şehirdeyiz tabi ilk bi hafta çok güzel konuştuk tabi o bu süreçte?