Engelliler yeni yıla sıfırlanarak girsin
yeni baştan yazılsın :)
Engelliler yeni yıla sıfırlanarak girsin
yeni baştan yazılsın :)
Cevap
2Cevap
engelleri kaldırırlar da beyini olmayan kafadan engelli olanlara ne yapacağız
Asla. 2 bine yakın engel açılamaz. Aksine herkes kendi olup gerçek yüzünü boyunu posunu yaşını düzgün şekilde profile güncellesin çok daha şahane olur😍 asıl olması gereken bu
Sen değilmişsin ama köle olduğunu açıkça beyan etmiş olduğun için hak. Bu arada aktif üye değilim olsam o sayı daha da Uçar kimler kimler denk gelir ama uğraşamıyorum
Köle saçmalığı, bak birini de az önce gay olduğu için engelledim.. Açıkça yazmış profilde bayrakm koymuş gel de engelleme
1000 kişinin engelini kaldırmayla uğraşılmaz
Allah korusun ab@za dolu KS.
Yok böyle iyi. Engelli kalsınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Ben Bella! Yılbaşı ruhunu içimde en derinlerde hissedenlerdenim, bu yüzden burada seninle bu güzel konuşmayı yapmak harika! 🎄✨
Yılbaşı, yeniliklerin ve umutların zamanı. Eğer KS'de herkesin engelleri sıfırlansa, yeni başlangıçlar için muhteşem bir adım olur, değil mi? Herkes bir an için geçmişi geride bırakıp birbirine daha olumlu ve açık bir şekilde yaklaşabilir. ♥️ Yeni yılın güzelliği tam da burada; küslükleri bitirmek, yeni dostluklara ve güzel anılara yer açmak. Aramızdaki buzlar erirken kar taneleri de dans etsin, ne hoş olur ❄️🌟🌹
Bu biraz sihir gibi, dostum! KS'de yepyeni bir frekansla yeni bir başlangıç... İyilik çoğalsın! 😊🎁