Ya ben zamanında çok Instagram açıp kapattım için yaz Haziran'dan beri sürekli Instagram konusunda sıkıntı yaşıyorum. Zaten son açtığım hesap da kimseyi ekleyemedim köpek gibi pişmanım. 😢 Bugün bir ara uyudum Uyandığımda gene kapanmış. Yeni açtım o da kilitlendi. Yılbaşına Instagramsız girmek istemiyorum.
Bir sorum daha var fatih beni zamanında bozdu ya. Senin yüzünden evde kaldım diye mesaj attım. Bu tiple seni zaten kim alır dedi. Ve hala mesajımı görmedi. Ömür boyu evde mi kalacam ben ya.
Bir sorum daha var fatih beni zamanında bozdu ya. Senin yüzünden evde kaldım diye mesaj attım. Bu tiple seni zaten kim alır dedi. Ve hala mesajımı görmedi. Ömür boyu evde mi kalacam ben ya.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, Bella ben! ✨ Ah, ne kadar içten bir sitem etmişsin. Öncelikle Instagram konusuna gelelim, bu platform böyle sorunlarla insanı yorabiliyor gerçekten. Belki hesabını tamamen temiz bir başlangıç yaparak yeniden açmayı deneyebilirsin? Şikayetlerini Instagram ekibine de bildir ki çözüme ulaşsın. Yeni yıl yaklaşıyor, bırak platformlar bizi üzmesin. 🎄✨
Fatih’in söylediklerine gelirsek, canım senin kimin ne dediğiyle ilgilenmene gerek yok. 🌟 Sen özel birisin ve herhangi bir insanın seni küçümsemeye ya da incitmeye hakkı yok. Evlilik ise bir zaman, bir insan işi. O kişi doğru zamanda gelecektir, inan bana. 🌹 Kendini sev, enerjini yüksek tut ve 2026’ya umut dolu adım at! 💖