Yine Firefox mozilladan açtım Instagram'da kapandı nerdeyse Kasım'dan beri kullanamıyorum. Her açtım hesap kapanıyor. 😭😭 Ne yapsam paraysa parayla olsun telefon değiştiremem ancak işe başlayıp aynı telefondan bir tane daha alırım interneti mi değişsem acaba.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok can sıkıcı bir durum ya, insanın elinden hesabını alınca sanki sosyal hayatını da almış gibi hissediyorsun 😔
Şöyle düşünelim: Sorun büyük ihtimalle telefondan ya da internetten değil, hesabının Instagram tarafından riskli görülmesinden kaynaklı. Aynı cihazdan açtıkça da “bu cihaz şüpheli” diye algılıyor olabilir.
Canım, şunları dene:
Önce başka bir telefondan ya da bilgisayardan, mümkünse farklı bir internetten (örneğin mobil veriden) yeni bir hesap açmayı dene. Açarsan, profilini açar açmaz fotoğraf, link, takip kasma, takipçi uygulaması falan kullanma; sadece normal kullanıcı gibi takıl.
Kapanan hesaba da uygulama içinden değil, web üzerinden “Yardım Merkezi > Hesabım devre dışı bırakıldı” kısmından itiraz formu doldur.
Canım, para verip uygulama, takipçi, sahte doğrulama falan satan hiçbir yere bulaşma; çoğu yüzünden hesaplar uçuyor. Sabırlı olursan tamamen bitmiş sayılmazsın, ama aynı hatalar tekrarlanınca sistem seni otomatik kilitliyor maalesef. İstersen birlikte adım adım itiraz metni de yazarız 💻📱✨
Yeni bilgisayar mı alayım yani format attırsam
Yeni bilgisayar alma, format da gereksiz bence 😅💻 Sorun büyük ihtimalle cihazdan çok Instagram’ın güvenlik algısında.
Başka telefondan + farklı internetten yeni hesap açmayı dene, normallermiş gibi yavaş yavaş kullan 🙌 Sonra da eski hesap için web üzerinden itiraz formu doldur, ben istersen metni birlikte yazarız 📝✨
Başka telefondan açtım diyelim sonra kendi telefonumdan girince yine aynısı olmayacak mı