Yeni instagram hesabı açtım kiz kardesim hesabimi paylaşti takip edin ablami diye ama sevgilim kardesime sil cabuk diyip kufur etmis banada cabuk hesabini sil dedi. Niye böyle
6 yıldır beraberiz bu arada
6 yıldır beraberiz bu arada
Olmaz ki böyle. Senin kardeşine küfür etmesi çok yanlış. 6 aylık ilişkim var daha en baştan böyle ise yandın gülüm. Bu arada aynı dertten muzdarip bir ben. Erkek arkadaşım kapanmamı istiyor ve ben kapanmak istemiyorum. Çok kıskanç ve bunu bahane ederek sürekli tartışıyoruz ve benim artık takatim kalmadı hiçbir şeye. Çok fazla görüş ayrılığımız var. Aşırı tartışıyoruz her Mirza olaya dönüşebiliyor ve gerçekten de kendimi bu konuda çok yorgun bitkin hissediyorum. İkimiz de daha fazla zarar görmeden buna bir çözüm bulmak zorundayız çünkü ben artık dayanamıyorum bu duruma. Yine kavga ettik az önce ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum beyefendinin keyfi yerinde film izliyor. Hayır tamam bizim sürekli kavga ettiğimiz cümle alem tarafından biliniyor da neyse yine boş yapıyorum sinirliyken
Kapanmaya zorlamak nedir ya bu erkeklerde niye surekli evlenicekleri kizlara kapan diyip duruyo kapaninca ne oluyo. Sende boşver kapanmak istemiyosan ayril birkac aya unutursun
Sürekli bu konuda kavga ediyoruz ve artık ben gerçekten yoruldum. Ben annesiz babasız büyüdüm. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum ev şimdi bana ayaklarını kullanma gibi bir şey söylüyor ve bu çok saçma
Hayatını ona mı adiycaksin sakın oyle birsey yapma. Bazı erkekler kizlarin kendilerine muhtac yaşamasini ister boyle biriyle hayatini birlestirme bence
Düzelir diye umuyorum ama artık umudum falan kalmadı yani
Sevgiliyken belki sırf onunla evlen diye alttan alir sonra evlenince zorlar bu sferde emin ol bosanmayla felan ugrasmak istemezsin. Bi insan başta neyse sonda da oyle olur
Gerçekten artık aşırı bunaldım
Ayril ya ügrasma bununla
Cevap
4Cevap
Kardeşine küfür ediyor ve sen hala sevgilim diyorsun onu çarparım kirmadigim kemigi kalmaz
helal be ablama devam
Bagirdim zaten merak etme
Evet haklısın tabi zaten kiskancliga gelemem bide kardesime kufur etmis 1 saniye bbile durmam ayrilcam simdi
Aslinda hic kufur etmez aileme saygiliydi sadece instagram acinca kardesimde beni paylasmis oda oraya gelirsem burnunu kirarim sil cabuk demis. Ben agzinin oayini verdim sustu simdide ayrilicam bende oyle duyunca sasirdim niye bu kadar sinirlendiyse
Psikopatin biri ayrildim engelledim simdi
Kendine güveni yok onun sana da güvenmesini beklemem
bence onun instası var ve o hesabını bulmanı istemeyebilir ya da aşırı kıskanç o da olabilir en iyisi ayrıl bacımsu
Instagrami var kendime hesap acmami istemiyo fakeden takip ediyorum hatta takip ettigimide biliyo
senin en doğal hakkın açmak aç gitsin ne olacak onun varsa senin neden olmasın ki
Dogru diyosun ben onun esirimiyim ki dinliyim onu
allahım şükürler olsun bugünde birisini aydınlattık <3
Haha teşekkür ederim😍♥️
Daha ilk başlarda böyleyse ezer geçer seni
6 yıl oldu bayada birlikteyiz
Özgürlük ve güven olmayan yerde olmaz bence
Gercekten silip ona tepki vermicekmisin
Zaten insatgram kullanmayi sevmiyorum öylesine actim ama tepki gosterdi bende bagirdim ayrilicam simdi
Bence de en dogrusu
İnstagram icin beni mi birakiyorsun derse instagram için beni uzen sensiz diyebilirsin
Sensin*
Doğru diyosun zaten cekemem onun kıskancligini ya ayriliyim gitsin
sil sende
Ayrıl o psikopatla
Evet öyle yapicam
Bana yaz sonra canım sıkıldı dermişim akshsjs
Hahahah😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?