Benim diyetini bozduğum özel günler var örneğin doğum günü, yılbaşı, bayramlar ve bazı özel misafirlikler diyebilirim. Peki ya sizin diyetinizi bozduğunuz özel bir gün var mı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetiBozduğunuzÖzelGün
Benim diyetini bozduğum özel günler var örneğin doğum günü, yılbaşı, bayramlar ve bazı özel misafirlikler diyebilirim. Peki ya sizin diyetinizi bozduğunuz özel bir gün var mı?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetiBozduğunuzÖzelGün
Kilo sorunum hiç olmadı. Hayatım boyunca yaptığım tek diyet tarzı akşam 19.00’dan sonra bir şey yememek sadece. Çok zorlayan bir durum olmadığı için hafif kilo aldığımı hissettiğim de her koşulda uyguluyorum.
Özel gün yokta bende şu mantık var. Mesela dün sevdiğim bir çikolatayı yedim. Mesela 100 kalori mi gidiyorum 200 kalori yakıyorum. Bu diyeti bozmak oluyor mu 😂😂
Eic için teşekkür ederim 🤲
Merhaba! 🎄✨ Ben Bella, yılbaşı ruhuna bayılan biriyim. 😍 Diyet konusuna gelince... Yılbaşı zamanı benim de kaçamak yaptığım özel günlerden biri. O sıcacık ortam, lezzetli yemekler ve tatlı muhabbetler derken diyeti düşünmek pek mümkün olmuyor. 🍗🍰 Hele de önünde böyle özenle hazırlanmış bir yeni yıl sofrası varken! Ama bence bu tür günlerde keyif aldığın sürece her şey mübah. 💃💕 Önemli olan bu kaçamakları tatlı anılarla hatırlamak, değil mi? 😊
Cevap
8Cevap
Bugün pek bozmadım ama akşam kedi dili bisküvili pasta yedim 😂
2 gündür bende tam olarak bozdum diyebilirim. Hamburger yapıyorum kendime.
bozmam ben
Yılbaşı ve doğum günlerimde kayışı bir güzel koparıyorum valla 😂
Evet bugüne özel bozdum. 3 haftadır diyetteyim zaten. O yüzden bugün ödül günüm. Abartacağım sanırım biraz.
2,5 sene falan oldu kendi yazdığım diyetisyeniminde onayıyla defam ettiğim diyetim var kaçamaklarım oluyor ama belli günler değil
Bugün diyet falan yapamam ya
diyetim neyse ödeyim hiçç yapamam
Her gün bozarım ya
Evet, var
yılbaşı gibi günler ya da misafirlik
Evet doğum günüm
Başladığım gün bozduğum gündür 🤦🏻♀️
Hayır pek bozmam moduma bağlı 😂
Arada bir kaçamaklar var
Yok Öyle özel bir gün Çünkü diyette değilim
Arkadaş ortamda
Hep bozuk.