Eşimin ailesi neden 2 günlüğüne bile yalnız kalmamıza tahammül edemiyor 😡?

Eşimin ailesiyle aynı yerde altlı üstlü oturuyoruz 3 aylık evliyiz daha balayına bile gidemedik izin vermediler eşime çalıştığı yerden. Neyse eşimin abisi yılbaşı için kızı ve eşiyle plan yapmış gitti. Görümcem ailesiyle plan yapmış eşim de beni alıp beni kaçalım 2 gün dedi.. eşimin ailesinin suratı düştü neymiş gitmemizi istemiyorlar hep beraber girelim diye.. babası bu sene yemekte siz yok musunuz şimdi diyor kaynanam yarın kahveyi tek mi içicem ben diyor ne bu hareketler yaa.. kocamla konuştuk yolda giderken oda dedi bizimkilerin bizi pek salası yok gibiydi dedi farkettim dedim gitmemizi istemiyorlar gibi davrandılar dedim eşim herkes plan yapmış biz de gidince yalnız kaldılar dedi onları da anlıyorum yaşlı insanlar bizle girmek istiyorlar ama bizde yeni evlendik balayı bile yapmadık artı işe git gel ben de bunaldım dedi diğer sene onlarla oluruz dedi eşim… şu ailesine öyle bi sinir olmaya başladım ki sanki 1 aylık gidiyoruz ya bende eşim işteyken sürekli ailesini görüyorum her gün evdeyim bende çok sıkıldım bunaldım şu 2 günü çok görüyorlar insana 😡

Eşimin ailesi neden 2 günlüğüne bile yalnız kalmamıza tahammül edemiyor 😡?