Arkadaş tarafından satılmak?

Onun flörtü benimde sevgilim vardı neyse yılbaşında birlikte dışarı çıkarız dedik sonra ikimizde ayrıldık neyse dedik kız kıza çıkarız bir şey olmaz dedik hatta kıyafet bakmaya bile gittik sonra o yeni flört buldu onunla konuşuyor vs meğersem 1 hafta önce onunla çıkmaya karar vermiş ama bana söyleyememis bu turlu neyse işte dün dediki kanka ben onunla cikciam 1haftadir sana diyemiyorum diye söyledi bende yok çık nolcak bir şey olmaz dedm ama bozuldum vs dedim o da bir şey olmaz vs dedi bende üstüne dedim ki madem 1hafta önce dedin niye kıyafet bakmaya gittik dedm o da dediki zaten birlikte çıksak ben tek eglenicektim sen dans eden biri değilsin öyle oturursun zaten dedi sonra bende işte en azından birini buluyim onunla çıkayım dedim kanka illa çıkmana gerek yok evde kal nolcak yılbaşı diye ekstra bir şey yapmana gerek yok dedi

Ne bilim ya kırmak vs de istemedim konuyu kapattim ama kırılan ben oldum bu aralar tüm gün flörtü ile takılıyor kıyafet bakmaya gittiğimizde bile ben onunla cikicaz sanarken onun niyeti farklıymış biraz kenara itilmiş gibi oldum

Arkadaş tarafından satılmak?