Fiyatını sizin belirlediğiniz para karşılığında arkadaşlarınızla ilişiğinizi keser misiniz veya onun en önemli sırrını söyler misiniz? Not: Satmaktan kastım detayda belirttiğim gibidir 💆♂️.
Bu soruya cevap verip "Asla Satmam Ben" diyenlerin çoğunun yalan söylediğine eminim. Çok bir para karşılığında satarlar çoğu. Hepimiz yapabiliriz bunu ancak Para karşılığında birisine Arkadaşının Sırrını söylüyorsan O Zaman 5 Para Etmez İnsanın Tekisindir
Çok samimi degilsem evet iliskimi kesebilirim zaten kesmesem cok samimi degilsek o pek konusmuyordur ve bir gun o birakir zaten o yuzden para olur bana kskfkskd cok onemsedigim biriyse hayir cunku iyi gunumde de kotu gunumde de yanimda olmustur neden boyle bir sey yapayim ya da parayi verdikten sonra kontrol edilmiceksem yaparim sonra durumu ona anlatirim birlikte yeriz paralari kskvkskkcksld parayi kendimiz belirliyormusuz sonucta bitmeyen param olur ve hayatimiz kurtulur ne guzel istee kskfkskdksks
Gerci o kadar para bende olduktan sonra takip etseler nolcak geri alamicaklarina gore kskckskd ada satin alirim gider orda yasarim gene para bende olur 😂
Yalandan polyana oynamaya gerek yok. Eğer çok samimi değil isem saniyeler içerisinde satarım. Ama çok yakınsam, benim için yeri çok başka bir arkadaşım ise satmam.
Biliyorum yahu espri amaçlı olduğunu okurken güldüm de zaten. Sadece birkaç sorularda da gördüğüm için sizi buraya da gelince söylemek istedim 🙆♀️. Rica ederim @birbukre @Neveaşıkbiri 🏃♂️🏃♂️
Para dediğin nedir ki, hayvana atsan ağzıyla tutmaz. Arkadaşın, sevgilin, eşin, dostun... başını yaslayabileceğin, gülümsemesinde huzur bulabileceğin, birlikte ruhani zamanlar geçirebileceğin birini parayla bulamazsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fiyatı ben belirliyosam tabiki satarım, akla bile gelemeyecek miktarlar düşünürüm Satmam diyenler kusura bakmasin ama nah satmazsınız, şova gerek yok, gercekci olun
arkadaşım var ona arkadaş denirse koredenim diye benimle takılıyorlar her yaz arkadaşım bize ne getirmiş diyorlar beni kullanıyorlar şaka yapıp insta da paylaşıyorlar o yüzden artık onlarla görüşmmüyorum
Hiç kimsenin sırrı bende olmaz. Benimki de kimse de olmaz. İnsanlara güvenmem. Çünkü etrafımda birbiriyle dostuz diyip küstükten sonra bütün özellerini ortaya döken çok insan oldu. Para için kusur araştırmam.
Ya kardeşim bu ne saçma soru ya. Şaka mısın sen? Yani oha artık ya. Bunu da sormazsın ya. Babamı bile satarım yani. Bu da sorumu canım. Hem de ülke ekonomisi bu haldeyken. Tüh be sana.
Arkadaşımla ilişkimizi bitiririm (zaten onlar için ölecek kadar bir bağımız yok , bir arkadaşım var onunla bağlarımız koptu kopacak bende hayatımdan çıkarırım olur biter)
Gerçek anlamda arkadaşım dediğim birileri yok , yani dost yakın arkadaş anlamında. O yüzden konuştuğum arkadaşlarımı çok net bişekilde harcarım, paranın miktarı da önemli tabii👌
Kimsenın sırrını vermem.. satmamda. para kazanılıyor belki o an uzun süreler çalıssam biriktiremeyeceğim bir paraya sahip olacağım fakat o paradan bana hayır gelmez zaten