Yeni Yıl Yeni yil aksami kirmizi giyinmenin uğuruna inananlardan misin? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Ben inaniyor olabilirim 😂 ama olmaya da bilirim garanti degil😂 Yeni yil aksami kirmizi giyinmenin uğuruna inananlardan misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 440 cevap paylaştı. Kırmızı yılbaşının özel rengidir giymezsek olmaz gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben siyah giyiyorum 0 0 Yorumla
hükümsüz34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Ben deneyeceğim bugün dakikalar kala giyip yeni yıla kırmızı donlu gireceğim 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır hiç inanmam ona 🤣 0 0 Yorumla
KahveyleÇalışır Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Biz erkekler kırmızı ne giyebiliriz ki 0 0 Yorumla
Lekarnetin Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Kırmızı çekiciliği diye bir şey var evet 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeni Yıl konusunda 421 cevap paylaştı. Saçmalık ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırmızı yılbaşının özel rengidir giymezsek olmaz gadası
Bi kırmızı tanga giyeyim bende sfdf
Evet seviyorum kırmızıyı da zaten
Yok inanmıyorum öyle bir şeye 😀
Ben siyah giyiyorum
Ben deneyeceğim bugün dakikalar kala giyip yeni yıla kırmızı donlu gireceğim
Hayır hiç inanmam ona 🤣
Bemce giymelisin yakisir 😁
Biz erkekler kırmızı ne giyebiliriz ki