Bence neden olmasın imkanım olsa yeni yılı köyde bile kutlarım. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bence neden olmasın imkanım olsa yeni yılı köyde bile kutlarım. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Biraz komik geldi bana. Bizim köyde yeni yıl kutlamaya kalksan taşlarlar seni. Tabi senin köyün İsveç'in yeşillikli sevimli köylerindense bilemem.
İnsan nerde geçirmek isterse orada geçirir kimisi köyde kimisi şehirde kimisi de işte.. nasıl mutlu olacağını onlar bilir.. Yani kişiye kalmış bir şey.. Ben evde şehirde geçirmeyi severim..
Köye göre değişir. Maldivler'deki çançinçon köyü ise üfff, koşa koşa. Sahil yanında, ateşle birlikte danslar falan. Ama babamın damına bile kurban olduğu köyündeyse, kalsın jsjsj
Cevap
20Cevap
Çok güzel olur. Soba yanacak üstünde çay pişecek TV kapali sadece sohbet edeceksin çok iyi olur
Gayet güzel olur bence , köy ortamlari daha sakin ve sessiz olur , ailece kutlsmskta keyifli olurdu
Kalabalık ortamlar sevmeyenler için birebirdir
Ah ah bence çok güzel olur gadası insanın köyü gibisi yok
Değişiklik olurdu çok da hoş olurdu 🥳
Mantıklı bir kuzu çevirmeye bakar
Seven kutlayabilir
Bence biraz havaya bağlı. Çok soğuk karlı olabilir, dönüş yolu sıkıntı olabilir. Onun dışında neden olmasın. Güzel olurdu
Eskiden köy veya başka bir akraba kim denk gelirse onlara giderdik. Köyde de karlar altında kutladığımız oldu. Güzel olur neden olmasın ki.
Ben her yıl yaylada kutluyorum harika oluyo sessiz sakin ateş başında mısır patlatıyoruz kestane yapıyoruz semaver çayı vs vs güzel geçiyo
Yeni yıl güzel evde baş başa romantik bir akşam yemeği ile kutlanır aksini iddia eden beni alakadar etmiyor😅
Köyde ama kimlerle onu bilmek gerek ortamı güzel yapan güzel insanlar
Benim için diğer günlerden farkı olmayan bir gün nerede olduğum önemsiz o yüzden
Yeni yıl kutlamaya önem vermem benim için sıradan bir gün
Bir ciftlik evimiz var :)
Şimdilik ihtimaller dahilinde :)
Köy ama nasıl bir köy. Datçada vs olur ama karamanın köyünde kutlarsam muhtemelen evi yakarlar
Çok da önemli bir şey olarak görmüyorum ülkenin daha kötüye gittiği günleri niye kutluyorsunuz ki anlamış değilim sadece sayılar değişiyor
Köy de kafa dinlerim
Sevdiğinin koynunda geçir. Yeterli
Evet kesinlikle mantikli
Kafa dağıtmak için birebir
Hayır değil
Ben zaten köyde yaşıyorum 😀
Evet en güzeli kimse yok tek başına daha eğlenceli
İsteyen imkanı olan kutlayabilir
Niye ula köydekiler yeni yıla girmiyor mu
Bence hiç kutlamamak mantıklı Şaduman
mantikli
Mantıksız