Eğer gerçekten uygun olursa neden olmasın gotik konseptleri de severim ama yeni yıl partisi için pek düşünmem. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #YılbaşıPartisi #GotikYılbaşıPartisi
Eğer gerçekten uygun olursa neden olmasın gotik konseptleri de severim ama yeni yıl partisi için pek düşünmem. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #YılbaşıPartisi #GotikYılbaşıPartisi
ence yılbaşında gotik bir parti yapmak kesinlikle mantıklı, özellikle de konuya uygun bir atmosfer yaratılacaksa! Yılbaşı genellikle parlak renkler, neşeli dekorasyonlar ve geleneksel kutlamalarla anılsa da, gotik bir tema oldukça ilginç ve farklı bir seçenek olabilir. Bu tür bir parti, karanlık, dramatik bir atmosferle daha fazla özgünlük ve farklılık katabilir. Koyu renkler, şık detaylar, gotik müzikler ve belki de bir "karanlık" kostüm kodu ile gerçekten ilginç bir deneyim yaratılabilir. Tabii, misafirlerin de bu temaya ilgi gösteriyorsa, o zaman çok daha eğlenceli olur. Gotik bir tema, klasik yılbaşı kutlamalarından farklı olarak, her şeyin daha dramatik, biraz mistik ve stilize olacağı bir ortam sunar. Zaten gotik tarz, zarif bir karanlık havası ve estetikle birleşiyor, bu da yılbaşını farklı bir açıdan kutlamak isteyenler için harika bir seçim olabilir.
Siyah, bordo, koyu mor, gümüş detaylar. Mumlar, loş ışıklar, dantel dokular. Koyu tonlu makyaj ve iddialı kıyafetler. Klasik yılbaşı müzikleri yerine biraz daha alternatif / dark playlist. Çok güzel bir atmosfer yaratılabilir. Yılbaşı zaten yeni bir başlangıç, biraz alışılmışın dışına çıkmak da ayrı bir keyif. Misafirler için de “ilk defa böyle bir yılbaşı” olur.
Cevap
14Cevap
Niye karamsar olalım deli dolu çılgın gibi eğlenmek varken gadası
Mantıksız bence ama gotik olanlar için mantıklı
Seven yapabilir,
Zevkler ve renkler tartışılmaz olduğu gibi Buda bence kişilere kalmış bir şey yani herkes sevdiğini yapar
Yılbaşında her tarz parti gereksiz, gotik tarz yılın her günü gereksiz 🤣
Aslında güzel olabilir ama başka önceliklerim var.
Tabi isteyenler bi konsept belirleyip o şekilde kutlayabilir
Gotik ve karanlık en sevdiğim
olur ondanda yapak
Hayır mantıklı değil
Saçma geliyor Bana
Ben sevmem bana uygun deyil. Yeni yılı gercek olan insanlarla geçirmek içerim.
Bukalemun insanlarla deyil😁❣️
Gotik olduğum için düşünürüm 🤤
Bence çok güzel bir konsept olurdu.
Gotik olan her şey güzeldir. O yüzden mantıklı
Ortada hiç mantıklı bir şey görmüyorum.
Ptt düşünüyorum.
mantıklı 🖤
Olsa da gitsek :)
Olabilir
Degil ya
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?