Ben bizim bayramımız değil bunda hem fikirim ama bana renkli ve eğlenceli geliyor ve her sene hanım arkadaş gurubumuz ya evde ya dışarda yapıyorlar katılıyorum cidden çok eğlenceli sayelerinde acayip makyaj yapmayı da öğrendim sizde maksat eğlence olsun diye katılmaz mısınız?🥰🧙♀️ Kesin bu soru ile afaroz edilicem😂🙈
Saçma ama eğlenceli katılırım
Saçma ve hiç işim olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cadılar bayramı kutlamaları size de bir çok kişi gibi saçmamı geliyor?
Neden saçma olsun ki, mutlu olmak için bize ait olması gerekmiyor ki, insanlar bazı şeylerden keyif almak istiyorsa alır bırakalımda dilediği gibi yaşasın herkes, ayrıca Halloween bana çok eğlenceli ve güzel geliyor kostümler makyajlar çok hoş, keşke gidebilsem öyle arkadaş gruplarıyla eğlenceli o güne özel eğlenmek film izlemek mesela insanlar evlernini bahçelerini süslüyor... saçma diyenlere aldırmayın.. 🎃🎄🎁🎈
Cadılar Bayramı, bazıları için eğlenceli bir kutlama olarak görülürken, bazıları için ise anlamsız veya gereksiz olabilir. Bu tür etkinliklerin anlamı ve önemi kişiden kişiye değişir. Kimi insanlar için bu, eğlenme, kostüm giyme ve tatlı toplama fırsatıdır; kimileri içinse korku temaları ve cadı gibi figürlerin kutlanması hoş karşılanmayabilir.
Bence eğlenceli Hani vardır ya Abi biz yılbaşı kutlamıyoruz yılbaşı gavur icadıdır diyenler Ya arkadaş Biz yeni bir yıla girişi kutluyoruz bizim Başka ne gibi bir amacımız olabilir
Herkesten önce bjk vardı başka hangi takımda türkiye bayrağı var oğlumun mantıklı açıklaması anne ben türkiyeyi tutuyorum sadece bu takımda türk bayrağı var dedi nokta😂