Yeni Yıl Yeni yılda harçlık alacak mısın? rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Umarım alacağım. Alacağım Vereceğim Alacağım da vereceğim de Ne alacağım ne de vereceğim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni yılda harçlık alacak mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır almıyorum. 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 6 ay devlet babadan maaşlara zam alacağız Allah ın izniyle 0 2 Yorumla rekreasyonistt 6 ay Vergi zamlarına yaklaşamaz bile tabii bu zam. Yorumla huzunluyurek 6 ay Allah tan sağlık devletten aylık Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki harçlık veririm 😄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Almak istiyorum haha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Harçlık alacak yaşı geçtik artık
Hayır almıyorum.
devlet babadan maaşlara zam alacağız Allah ın izniyle
Vergi zamlarına yaklaşamaz bile tabii bu zam.
Allah tan sağlık devletten aylık
Belki harçlık veririm 😄
Yine veren tarafta oluruz ya kuzenlere
Almak istiyorum haha
Ben harçlık veriyorum
Ne alacağım, ne de vereceğim.
Yeni yıl benim için önemsiz
Verirsen alırım