yeni yıl yaklaşırken yılbaşı konseptli eşyalar almayı seviyorum. Ya siz? Alışveriş yapar mısınız?🎄🎄🎄🎈🎁

yeni yıl yaklaşırken yılbaşı konseptli eşyalar almayı seviyorum. Ya siz? Alışveriş yapar mısınız?🎄🎄🎄🎈🎁
Hayır tabii ki insanlar yeni yıl yeni yıl yeni Her sene aynı şeyleri yapıyorlar ben onlar veremiyorum yani böyle söyleyen insanlara da tepki gösteriyorlar bizim iki bayramımız var Ramazan bayramı ve kurban bayramı bunu kimse bu kadar önemsemiyor artık tatil olarak görüyoruz Bir de kimsenin önemsemediği Müslümanların hicri yılbaşı vardır ama o gün geldiği zaman ne bir televizyon kanalı söyler ne bir insan hatırlar ama yılbaşına geldiği zaman herkes binbir hazırlık yapıyor ne oluyor ki yani altı üstü 2023 yılından 2024 yılında giriyoruz hayatta bir şeyler değişmiyor ve zaman gittikçe daha kötüye gidiyor
Cevap
9Cevap
Hayır yapmadım yapmayı da düşünmüyorum zaten
Yapmıyorum hiç ama bu sene bir heveslenmedim de değil
Özellikle aldığım bir şey olmuyor benim ya genelde alışveriş yapıyoruz zaten..
ihtiyacım olan bir şey varsa alırımda genelde var bir seyler yeni yılda gizli yerlerden çıkar
Bu seneye kadar hiç yapmamiştim ama bu sene yapacağim
Yeni yıl için kendime herhangi bir şey almadım ihtiyacım olmayan şeyleri almam ihtiyacım olan bir şey olsaydı alırdım
Evin eksiği olunca yeni yil indirimi olacak da öyle
Gerek yok hiçbirşeyde hevesim kalmadı Onun gözleri dışında hiçbir şey istemiyorum
Yok hayır özel bir alışveriş yapmıyorum yeni yılda
Sadece İhtiyaçlarımı alırım
Kırmızı çamaşır aldim
Hayır
Yaparım
hayır
Evet yaptım
gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?