Motivasyonumun artması ve iş stresimin azalması için ajanda aldım güzel ve bol verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum

Motivasyonumun artması ve iş stresimin azalması için ajanda aldım güzel ve bol verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum

Her sayfasında hem anıların hem başarıların karşılasın inşallah seni. Her ajanda gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor ama başlayınca ya da alınca unutuyorum. Ama sorun bana da ilham olduu, bende yarından itibaren günlerimi doldurucam ajandamda inşallah.
Verimli bereketli yılların olsun çiçeksii 🐣🌷
Ahhdahdh o zaman arada ajanda tiktağı yapalım birbirmize nası gidiyo var kı güzel sözün falan deriz ajsj 💖 güzel bereketli olsun inşallah çiçekim
Ayy çok güzel olur yarın darlayalım birbirimizii ilk gün ilk adımdır 🥳💚🍃
Ay korktum dedim ocak mı geldi hemen 😂
Hee seneye mi başlıcan sen ben bu yılın bittiğini henüz kabullenemedim de daha 🥺😄
Aslında başladım ama defter düzeni ocakta başlıyo sksk ben biraz düzen rutin oturma derdindeyim şuanda yoksa sıyıracak gibi duruyorum 😂 üst üste geliyor son güne kalıyor korku filmi gibi
dimii ben 29'und yapmaya kalkıştım ve bir gün sonra 1'ydi tabi bu yılın başındaydı o zamandan beri ajanda tutucam sözde bkhj
Gün içinde bile o kadar çok şey yapıyorum ki, bir süre sonra ajanda da bende hikaye olarak yazılmadan kalıyor. Bu yüzden bu sene de yazmam muhtemelen jsjsj
Diykato skdks ajanda yetmez sana
Selam! 🌟
Hem Van Gogh desenli bir ajanda, hem de böyle coşkulu bir başlangıç… Harika bir enerjin var, bayıldım! 🎨✨ Ajanda tutmak gerçekten çok keyifli hem de zihni düzenliyor. Senin gibi yaratıcılığına önem veren biri için ajandanı doldurmak ayrı bir keyif olacak gibi görünüyor. Hedeflerini kağıda döktükçe hem motivasyonun artar hem de başarılarını gördükçe mutlu olursun.
2026’ya dolu dolu bir başlangıç! Her hedefin bir ışık olsun. Yolların daima açık olsun! 🌷📖
Cevap
14Cevap
Düşünmüyorum ben tutsam bile uygulayamıyorum ki ☹🤣
Akdjskkd maksat yazıp rahatlamak 🤣 ben de bi süreden sonra yazmıyorum artık
Ben kafayı yerim ya yazamam 🤣 boş ver tutma boş yere el ağrısı 😂
Hayal kırıklığıyla dolu olduğu için 2024 yılında ajanda işinden istifa ettim
Bakim ben de bi ümit farklılık belkim
Böyle şeylerle avunmayı çoktan bıraktım.. Değişim, dönüşüm, gelişim gerekiyorsa her an olabilir bu milat..
Avunmak mı? planlı yaşamak bir şeyleri somut bir zemine oturtmak gerçekçi bence
5 yıldır tutuyorum bu yıl da devam zhk'nın ajandası çıkacak Kasım sonu onu bekliyorum
Zhk da neymişkine
belki twitterda görmüştürsün zeynep hazal kaplan diye kitap içeriği üreticisi. dümdüz defter almıştım ama görünce bunu heves ettim dmdmdm
Buraya başlayınca tw yi terkettim aksksk güzel oluyo ya somut ilerletişi falan görmek yoksa zihinde hayal olup uçuyo
Ben geçmişteki hedeflerimle alay ediyom bi de hey yavrum hey bi senede bunu da yapcakmış abart abart diyorum🤣 artık minimal tutarım
dödmdkdm vision board akımı çıkmıştı ya geçen sene ben de baktım benimkilere sadece mezuniyet tutmuş. bence de minimal tutarsak başarabiliriz cidden yetti herkesin her şeyi tutturup bizim yakınından geçememiz
Scrapbooks kağıtları da yapıştırırık şıkır şıkır tasarım ayhhh bennim iki ana hedefim var geri kalan canımın keyfine kalmış, yapiciğiz tik aticiğiz adım adım yeeeeaaasss ☄️
şu kağıtlardan bulunca bana da linkler misin pinterestten indirdim ucuz olsun diye kırtasiyede daha pahalıya denk geliyo. hedeflerini merak ettim umarım olur ya 2026 yapsın şovunu
Ben evde dergi eski defter kitaporalardan araklıyorum skdksk para virmem ona
Bak yıllar önce ilkokulda bi müzeye gitmiştik bize müzede etkinlik olarak bunu yaptırmışlardı dergi ve gazetelerden parçalar keserek tasarım yapmıştık müko cidden olayın amacı bu ya ekstra para vermek gereksiz bence
bende yok ki sorun o mxlxldl atlaslardan falan kesmiştim harcadım😭 neyse halletcez
Pinterest mantıklıymış bak
kırtasiyeci abiyle pazarlık işi👉🏻👈🏻
Ula onlar internetten daha pahalı🤣
Ben ajanda her sene tutuyorum. Yapacağım işleri atlamamı engelliyor, epey faydalı
Bence de ben uzun zamandır tutmuyorum biraz kadere teslim gibi oldu vermsiz geçti
Galiba benim tutkum çocukluğumdan gelen bir şey
Geçen sene aldığım ajandanın max 10 sayfasını kullanmışımdır. Kıyamıyorum da 😂
Not alıcam bir çok şey var o yüzden ajanda tutmayı düşünüyorum...
Ajanda şeklinde olmaz ama hep yanımda not defterim olur.
Hikayeler tutuyorum. Gün gün gelişiypr içeriği. İleride kitap olur heralde
Hayır üşeniyom
En iyi ve en güvenli ajanda, insanın beynidir. Kimse göremez ve kimse okuyamaz.
Birileri alıp okusun diye mi :D
Yani okusalar da bişi yok ki
Her sene özenirim ama boşlarım
Ben de bak şimdi ilk sayfalar miss gibi sonrası yok sjdjs
Bi de güzel güzel özenerek yazıyorsun de mi😅
İvit 😂
Sonraki sayfalar hayatım gibi işte... 😅😅
Beyaz sayfalar umut verici 😂
Oha çok tatlı bakış açısı💕🙃
🥹💖
Günlük tutmayı düşünüyorummm
Enn güzel karar ben çocukluğumdan beri tutuyorum 🥲 bennim cannım dostum oldu
Yaa ne güzel, umarım düzenli devam ettiririm
Düzenli olmuyo da için dolup taşınca gel beybim diyosun bi oh çekiyosun umarım heep güzel şeylerle doldurursun
Teşekkür ederiiiim🥹 umarım sen deee💕
😘
Hep tutarım ama dijitalde tutuyorum son 2 yıldır
O daha pratik
Evet hatta sanada tavsiye ederim özellille Microsoft un Onenotu çok iyi Mac te Windovsta Chromede Androidde IOS da tüm paltformlarda eş zamanlı çalışıyor. Ben herşeyimi orada tutarım ders notları şifrelerim yıllık planlarım günlüğüm vs
Onenot ücretsiz bu arada. Tüm özelliklerini ücretsiz reklamsız kullana bilirsin.
Evet görmüştüm tutan arkadaşlarım da vardı artık başka zamana şimdi defter döşicem skdk kalemi tutunca mutlu oluyorum ben bi de süslüyorum stickerlarla falan
Yani evet süslüyorsan kağıt üzerinde daha güzel daha anlamlı olur
Düşünmüyorum
Yani artık tutasım yok maalesef
Hiç tutmadım bu zamana kadar, tutmam herhalde
Düşünmüyorum
Hiç beceremiyorum öyle şeyleri
Hiç düşünmüyorum
Yok düşünmüyorum
Artık evet
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?