Lütfen yardımcı olabilir misiniz eğer hayatla alakalı tecrübeniz varsa biraz yani ne yazacağımı bilmiyorum?

Benim bir arkadaşım vardı biz son konuşmamızda bana böyle birazcık para mal mülk falan bahsetti hani böyle hava atar gibi sonra bana sordu hani işte senin maddi durumun nasıl işte ben de orada durumluyum dedim yani iyi dedim yani maddi durumumuz neyse onunla çok iyi anlaştık yani ne olsa olsa telefonu kapattım sohbet ettik birazcık hani ama böyle bir 15-20 dakika falan hep böyle parasından evinden falan bahsetti ben hani daha sonra sana hediye hazırladım onunla hani ayrı şeylerde yaşıyoruz uzak mesafe arkadaşlığı hani hediye de böyle takvim işte bir tane pandalı bir pankart var işte böyle park hazırladım dedim ki ben hani dijital resimle uğraşıyorum hani sen de eğer bir şey yapmamı istersen söyle sakın çekinme O da bilmiyorum belki beğenmemiştir ama ne mesajıma cevap verdi ne de başka bir şey yani ben ona yeni yıl hediyesi olarak yapmıştım acaba beni yanlış mı anladı?
Lütfen yardımcı olabilir misiniz eğer hayatla alakalı tecrübeniz varsa biraz yani ne yazacağımı bilmiyorum?