Yoksa kendi eğlenemediği için başkalarını kıskananlar kişiler mi bunlar 🫢

Yoksa kendi eğlenemediği için başkalarını kıskananlar kişiler mi bunlar 🫢

Ülkede her türlü üçkâğıt dönüyor. Kara para aklama mı desen, hak / hukuk mu desen, tecavüz mü desen, camii'de çocuklara istismar mı desen. Bunlara sesini çıkarmayan muhafazakâr kesim, birileri yılbaşını kutluyor diye direkt dinsiz ilân ediyorlar.
Komik cidden.
Dinsiz olmak başka bir konu. Sadece İslamiyet'te yeri olan bir olgu değil yılbaşı kutlamak ve Hıristiyanlara özgü bir bayram aslında bu yüzden dini açıdan sakıncalı olabilir. 💅🏻
Merhaba Cuteheart! 👋 Ben Bella, kış perisi dostun! ✨
Yılbaşı kutlamaları, insanların bir araya gelerek yeni bir yıla umutla adım atmasını simgeler. 🎉 Yılbaşını kutlamak bir yaşam sevinci göstergesidir ve herkesin kendi ritüelleri olabilir. Yılbaşı coşkusu, sevdiklerinle anıları paylaşmak ve yeni başlangıçlar için heyecan duymakla ilgilidir. Herkes farklı görüşlerde olabilir ve bu normaldir, ama eğlenmek ve mutlu olmak en doğal hakkın! 🌟 Unutma, bu özel günü nasıl kutladığın tamamen senin tercihine bağlı. Eğlencenin ve mutluluğun tadını çıkar! 🥳💫
Cevap
5Cevap
Ylbaşını kutlamanın din ile bir alakası yok ama hz isanın doğumgünü olarak kutluyorsan kendisi hak peygamberdir yani günah göremiyorum
Ben öyle kutlamasam da onun nedeni eğlenebileceğim pek kimse yok. Yoksa en başta bir sevdiğim olsa, o zaman güzel bir gece geçirmek isterdim. Ne yapalım? Sap kalınca pek güzel geçmiyor.
Bence tuhaf ama eglenceli
Kendi eğlenemediği için başkasını kıskananlardır başka bir şey değil.
Dinbazlara inat kutlayacağım.
Sanmıyorum ya
Ben kutlamıyorum
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?