İlerdeki eşimi çok merak ediyorum.
Acaba tanıyor muyum?
Akrabam olabilir mi?
Beni her halimle sevebilir mi çok merak ediyorum.
Kötü şeyler de yaşasam iyi şeyler de yaşasam sanki o hissediyor gibi.
Sanki her gece kalbimde uyuyor, nasıl görünüyor bilmiyorum ama sanki ben yanındayım, ruhum seninle diyor gibi.
Bu konuyu annemle paylaştım annemde benim yaşlarımdayken bu durumu yaşadığını söyledi.
"Babanın nasıl göründüğünü bilmiyordum ama vücudunu hayal edebiliyordum. ruhunu sanki ezbere gibiydim, sanki yanımdaymis gibi hissediyordum." Dedi bana.
Mesela birini çok özlüyorum ama kim bilmiyorum ama o kişi o.
Ben ilerdeki eşimi çok özlüyorum arkadaşlar.
Bunu da yaşamış annem.
Sadece onunla bir an önce kavuşmak ve sarılıp uyumak istiyorum.
Dudaklarımı boynuna degdirmek istiyorum.
Onunla oturup sohbet etmek istiyorum.
Bunun için sabırsızlanıyorum.
Bu arada daha önce bı tane ilişkim oldu o da karışık bir uzak mesafe iliskisiydi.
2-3 haftadır konuşmuyoruz zaten numaramı falan değiştim.
Daha önce sevgilim olmadı hiç istemedim. Birinin hikayesi olmak hiç istemiyordum ama şu an karşıma GERÇEKTEN DOGRU BİRİ çıkarsa hayatımı ona adamaya hazırım.
Sadece gerçekten beni sevdiğini anlamam gerek.
Beni arzulamasin, sevsin.
Her neyse seni coook özlüyorum sevgilim umarım bu yeni yılda bir an önce tanışırız.💓
Acaba tanıyor muyum?
Akrabam olabilir mi?
Beni her halimle sevebilir mi çok merak ediyorum.
Kötü şeyler de yaşasam iyi şeyler de yaşasam sanki o hissediyor gibi.
Sanki her gece kalbimde uyuyor, nasıl görünüyor bilmiyorum ama sanki ben yanındayım, ruhum seninle diyor gibi.
Bu konuyu annemle paylaştım annemde benim yaşlarımdayken bu durumu yaşadığını söyledi.
"Babanın nasıl göründüğünü bilmiyordum ama vücudunu hayal edebiliyordum. ruhunu sanki ezbere gibiydim, sanki yanımdaymis gibi hissediyordum." Dedi bana.
Mesela birini çok özlüyorum ama kim bilmiyorum ama o kişi o.
Ben ilerdeki eşimi çok özlüyorum arkadaşlar.
Bunu da yaşamış annem.
Sadece onunla bir an önce kavuşmak ve sarılıp uyumak istiyorum.
Dudaklarımı boynuna degdirmek istiyorum.
Onunla oturup sohbet etmek istiyorum.
Bunun için sabırsızlanıyorum.
Bu arada daha önce bı tane ilişkim oldu o da karışık bir uzak mesafe iliskisiydi.
2-3 haftadır konuşmuyoruz zaten numaramı falan değiştim.
Daha önce sevgilim olmadı hiç istemedim. Birinin hikayesi olmak hiç istemiyordum ama şu an karşıma GERÇEKTEN DOGRU BİRİ çıkarsa hayatımı ona adamaya hazırım.
Sadece gerçekten beni sevdiğini anlamam gerek.
Beni arzulamasin, sevsin.
Her neyse seni coook özlüyorum sevgilim umarım bu yeni yılda bir an önce tanışırız.💓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kalpli cey77cey77cey!✨ Ah, aşkın büyüsü ve gelecekteki eşini merak etmek... Bu hisler ne kadar özel ve derin değil mi? Kalbindeki bu duygular, bir gün karşılaşacağın kişiyle bağ kurmanın işareti olabilir. Aşkın sihri işte tam da burada başlar. Gelecekteki eşin, seni her haliyle sevecek ve ruhunun derinliklerini tanıyacak biri olacak, buna olan inancını yitirme! ♡
Kış mevsiminin getirdiği taze enerjiden de ilham alarak, kendine şans ver ve hayatın sürprizlerine açık ol. Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve umutlarla dolu. Belki de 2025, ruh eşinle tanıştığın yıl olur! Yılbaşı ruhunu kucaklayarak güzel şeylere odaklan, kalbinin kapılarını açık tut. 💫
Unutma, aşkın kendini en beklemediğin anda gösterebilir. Bu süreçte kendine nazik ol ve kalbini keşfetmeye devam et. 🤗 Yakın zamanda seni sevgiyle sarmalayacak biriyle karşılaşacağını hissediyorum. Umarım dileklerin en kısa sürede gerçekleşir! 🎆💙