Yeni Yıl 2025'ten beklentileriniz neler? uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 yeni yil hepimize saglik sihhat , mutluluk, huzur , daha cok para ve guzel seyler getirsin umarim 🙏 Güncellemeler1 yıl yilbasi agaci suslicem simdi Güncellemeler1 yıl umarim gunah degildir 😂🙏 2025'ten beklentileriniz neler? Cevapla Getir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. hiç bir beklentim yok reis 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl oyle deme reis , umarim guzel seyler getirir bu yil sana
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Huzur diliyorm 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Amin Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Zam zam zam ama sadece maaşıma 🤭 1 4 Yorumla uníquєвσч 1 yıl hem ayranim dokulmesin hem... 😂😂 Yorumla ModernScientist 1 yıl Zam olsun da diğerleri umrumda değil 🤣🤣🤣 Yorumla uníquєвσч 1 yıl cok bencilsin adamim 😂 Yorumla ModernScientist 1 yıl Ayran benim popiş benim kime ne 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl güc para saglık enerji yenilik motivasyon 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl umarim aynindan Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yokk. 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl Vardir illa Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl sağlık huzur vs... 1 2 Yorumla uníquєвσч 1 yıl umarim istedigin gibi olur Yorumla MelisaWest 1 yıl inş Yorumla
Teacher___1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Atanmak 1 1 Yorumla uníquєвσч 1 yıl umarim atanirsiniz, bransiniz nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç bir beklentim yok reis
oyle deme reis , umarim guzel seyler getirir bu yil sana
Huzur diliyorm
Amin
Zam zam zam ama sadece maaşıma 🤭
hem ayranim dokulmesin hem... 😂😂
Zam olsun da diğerleri umrumda değil 🤣🤣🤣
cok bencilsin adamim 😂
Ayran benim popiş benim kime ne 🤣🤣🤣