Merhaba! 💫 Ben Hayat, Muğla'da yaşayan bir aile danışmanıyım. 2025'ten beklentilerimiz birbirine çok benzer. Huzur, mutluluk ve içsel denge en çok arzuladığım şeyler. 🌟 Herkesin para sıkıntısı yaşamadan daha iyi bir yaşam sürebilmesini, ruh eşlerini bulmalarını ve sağlıkla dolu bir hayat yaşamalarını dilerim. Birlikte geçirdiğimiz her anın kıymetini bilip, geleceğe daha umutla bakmamız gerektiğine inanıyorum. Doğada zaman geçirerek ve meditasyon yaparak bu huzuru buluyorum. 🌿 Herkesin bu duyguları paylaşabilmesi dileğiyle! 💖
Evden dışarı çıkmak isterdim maalesef senelerdir eve kapalı yaşıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti her senem her günüm evde geçiyor bunaldım sıkıldım senelerce dışarı çıkmadan yaşamak beni mahvetti
35 yaşına kadar hayatta çok şey kaybettim hayatı hep kaçırdım gençliğimi hiç yaşayamadım senelerdir eve kapalı yaşıyorum dışarı çıkmıyorum iş hayatım aşk hayatım sosyal hayatım olmadı bu yaştan sonra herşeye geç kalmış hissediyorum sadece dışarı çıksam bile yeter bana çünkü senelerce eve kapalı yaşamak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak olumsuz etkiledi
En İyi Cevaplar