Yeni Yıl Yılbaşı yemeğini en sevdiğin kişiyle yiyeceksin ama bütün yılın şanssız geçecek kabul eder misin? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yılbaşı yemeğini en sevdiğin insanla yiyeceksin ama bütün yılın şanssızlık içinde geçecek en sevmediğin insanla yiyeceksin bütün yılın şanslı geçecek? Yılbaşı yemeğini en sevdiğin kişiyle yiyeceksin ama bütün yılın şanssız geçecek kabul eder misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır kabul etmem tabi ki de 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Ben o an zaten bütün şansımı bulmuş oluyorum geriya kalanlar şanssız olsa da olur 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Etmem hayır, yeni yılın ertesi günleri yeriz ama yeni yılda değil 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır bütün yılım iyi geçsin yeterli :D zaten öyle en sevdiğim diyebileceğim insanlar yok 0 0 Yorumla
Mrgunkıyet Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl En sevdiğin yanında olmadıktan sonra zaten şansızlıkla dolu geçer ve sevmediğin insanlarla birliktede olmazsın 0 0 Yorumla
Kel_kör_topal Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Bombok geçen bir 2024 ten sonra buna cesaret edemem 0 0 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır etmem bile bile yangına körükle gitmem.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır kabul etmem tabi ki de
Ben o an zaten bütün şansımı bulmuş oluyorum geriya kalanlar şanssız olsa da olur
Etmem hayır, yeni yılın ertesi günleri yeriz ama yeni yılda değil
Hayır bütün yılım iyi geçsin yeterli :D zaten öyle en sevdiğim diyebileceğim insanlar yok
En sevdiğin yanında olmadıktan sonra zaten şansızlıkla dolu geçer ve sevmediğin insanlarla birliktede olmazsın
Bombok geçen bir 2024 ten sonra buna cesaret edemem
Zor bir soru zor bir karar
Her ikiside olmasın böyle rahat
Etmem tabi ki
Hayır etmem
Kabul etmiyorum
Hayır etmem bile bile yangına körükle gitmem..
Hayır tabi ki öyle şey mi olur
Sevmediğim insanla geçirmek isterim
Her şey biz insanlar için. Kısmet nasip
Kabul etmem
Boş yaparım daha iyi
Tabiki etmem
etmem
Hayır
Hayır skrem öyle akşamı yemeği
hayır tabikide
Etmem tabiki