Yeme & İçme En sevdiğiniz yemeği en sevmediğiniz kişiyle yiyebilir misiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz yemek ama en sevmediğiniz kişi? Güncellemeler+1 yıl Yemekler En sevdiğiniz yemeği en sevmediğiniz kişiyle yiyebilir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Her insanı severim gadası. O yüzden sorun olmazdı. 1 2 Yorumla -_-Ruhhastasi-_- +1 yıl Abii kayseri çok güzel ya Yorumla nordun_gadasi +1 yıl @-_-Ruhhastasi-_- öyledir Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl o güzelim yemek zehir olur bana yiyememinsan sevdiği ile beraberken kuru ekmek bal olurama sevmediği ile bal yese o bal zehir olur 0 0 Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sevmediğim kişiyle ne işim var? Bir de yemek yicem ahahah. İmkansız! 0 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Tabaklarimiz ayrıysa ve elini dahi tabağıma uzatmazsa yerim yoksa yemem... 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çok zor durumda kalırsam belki.Ben en sevdiğim yemeği tek başıma yemek isterim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben sevmediğim insanlarla aynı havayı aynı ortamda solumaya tahammül edemem ne bişeyler yiyip içmesi 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yerim sıkıntı yok, yemeğime dil uzatmasın yeter. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yemegi Yalar yutarim masadan kalkar giderim sonra 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yiyemem. Yediğim yemek zehir oluyor. 0 0 Yorumla
Mariposa_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevmediğim kişi soframa oturamaz ki. 0 0 Yorumla
Kırık1903 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Hayır tabikide o zaman ne anlamı kalır 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmediğim kişiyle neden yemek yiyeyim 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yiyemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Her insanı severim gadası. O yüzden sorun olmazdı.
Abii kayseri çok güzel ya
@-_-Ruhhastasi-_- öyledir
o güzelim yemek zehir olur bana yiyemem
insan sevdiği ile beraberken kuru ekmek bal olur
ama sevmediği ile bal yese o bal zehir olur
Sevmediğim kişiyle ne işim var? Bir de yemek yicem ahahah. İmkansız!
Tabaklarimiz ayrıysa ve elini dahi tabağıma uzatmazsa yerim yoksa yemem...
Çok zor durumda kalırsam belki.
Ben en sevdiğim yemeği tek başıma yemek isterim
ben sevmediğim insanlarla aynı havayı aynı ortamda solumaya tahammül edemem ne bişeyler yiyip içmesi
Yerim sıkıntı yok, yemeğime dil uzatmasın yeter.
Yerim bir şey olmaz
Yemegi Yalar yutarim masadan kalkar giderim sonra
Yiyemem. Yediğim yemek zehir oluyor.
Sevmediğim kişi soframa oturamaz ki.
Yerim 10 dk da biter
Hayır yemem
Hayır tabikide o zaman ne anlamı kalır
Bence de
Sevmediğim kişiyle neden yemek yiyeyim
Sevmediğim kişiyle hiçbir şey yapmam.
Yerim
Yerim yerkende burnundan getiririm