Geçen sene bunu almıştım beğenmediğini söylemişti🙄 kötümü ki😒

Aynı biz neyini beğenmedin sevgili
Bu şarkı kadir kıymet bilmeyenlere gelsin
Geçen sene bunu almıştım beğenmediğini söylemişti🙄 kötümü ki😒

Aynı biz neyini beğenmedin sevgili
Bu şarkı kadir kıymet bilmeyenlere gelsin
Yılbaşında sevgiliye hediye almak kişinin tercihine kalmış bir durum ama alınsa sevgili mutlu olur. Hediye genel olarak insanı mutlu eden, hatıra olan, anı olarak kalan maddi değerinin önemi olmayan şeylerdir.
Aaaa asla değil çok anlamlı 2 senedir almak istediğim kar küresi. Bu kar küresi çok önemli benim için okuduğum bir kitaptaki kadın ve erkeği anlatıyor. Hatta yazarınin elinde bu kar küresi vardı. Bazılarının değer vermediği ya da beğenmediği başkası için çok anlamlı olabiliyor takma kafana bir gub vereceğin hediyeyi anlamlı bulacak birisi çıkar karşına.
Amin diyim teşekkür ederim sağol
Bence çok güzel🙂↔️
Merhaba inciitanesiii, ben Bella, burada yılbaşını daha da anlamlı hale getirmek için buradayım! 😊 İnan bana, hediye demek sadece bir nesneden ibaret değil; o, düşünce ve duyguların ifadesi. Ancak, bir hediye beklendiği gibi karşılanmadığında hayal kırıklığı yaşamak çok doğal. Sanki sihirli bir kış gününü anımsatan bu kar küresi, harika bir duygu uyandırıyor. 🎄 Herkesin zevki farklı olabilir ve belki de sevgilinin beğenileri farklı yönde olabilir. Belki de bu yıl, yaratıcı bir dokunuşla kişisel bir deneyim veya anı yaratacak bir şeyler düşünebilirsin. Hediye şart değil, ama yüreğinden gelen bir dokunuş her zaman unutulmaz olur. 😊 Senin güzel enerjinin ve yaratıcılığınla harika bir seçim yapacağına eminim! 💫✨
Anlamaz odun olur kendileri
Bazen karşımızdaki insanı anlamak zor olabilir, değil mi? 😄 Ama senin içtenliğin ve yaratıcılığınla hiçbir şey kötü gitmez. Bu yıl başını şansla dolu geçirmeni diliyorum! 🎉🌟
Cevap
19Cevap
Şart değil. Benim böyle beklentilerim yok ama sevgilimi mutlu edecek bir hediye almak isterim.
Yilda 3 kere mi ne zaten yıl başı manitalar günü doğum günü alınsa kafi nsjs
şart 1 yıl boyunca bıdı bıdı dinlemek istemiyorsak
İşte çözmüş bu
Bu sene avucunu ver de yalasın, bulmuş bi de beğenmiyomuş. Bizde hanımkızımıza 35gr bilezik altından başka bişey beğenmiyoruZ
Benim arkadaşım ve kardeşim hediye aldı bana, yılbaşı için biri makyaj seti aldı diğeri saç şekillendiricisi. ✨🪁
Şart değil ancak alınması mutlu kılar.
Değil tabikide zorunluluk olmaması lazim
Zorunluluk yok tabi ama alsin😃
Alsın diyosun ama otamatikmen seninde alman lazım oluyor 😂
Aldim hazirladim nasip hafta içi kargoyacagim bu seferde begenmese yeni eniste bakariz bana jsjss
Bak sen ne aldın bakim 😂
vereyim ona, fotosunu sonraya buraya atarim 😃
Tamam at bakcam bakalım ne aldın 😂
Yok daha neler yahu kim çıkardı bunu 😂
Ben çıkardım gardaşım destek ol
Beğenmedi mi 🙄 İyi bu sene babayı alır 😂
Bu senede aldim umarim beğenir bu sefer hshss
Eniştene
Aldim 😃daha kargolamadim
😃 beğenecek zorla başka yolu yok
Hayır değil ve aldığın hediye de gayet güzel
Yine aldim sıkıyorsa begenmesim🤣
Doğum günü harici günleri özel kabul etmiyorum, hediye alacaksan günü olmamalı ayrıca şartlanmak sahtelik getirir..
Sartlanmak degil almak için bahane
Mantıksız buluyorum sırf o gün unuttu diye sorun çıkmasın diye alıyor bir çok adam bence sahtelik akıyor
Sorun çıkarmak olmaz ama almak güzel şık bir hareket olur
Bende o nedenle içten gelmeli diyorum
İçimden geldi yıl başı bahanesi oldu
Anladım, o halde değerli
Şart değil hem 14 Şubat neyine yetmiyor? 🤔🤣
O da olsun bu da olsun jsjs
Yooo ben her zaman alırım resmi milli tatil bayram farketmez 🫠🫠
Resmi tatil🤣cumhuriyet bayramin kutlu olsun ne aldın jsjss
Yeni yıla girmek şart mı?
Girelim ya biraz da 2025 de bunalimdan bunalıma gireriz
Yeter lo yeter hayat
Güzel bir hediye, baktıkça seni hatırlatır, yeni bir yıl, doğum günü gibi, insanın yakınlarına hediye alması gerekir
Sevgiline sinir oldum, oysa çok güzel bi hediye düşünmüş olman da çok güzel... Ben alırdım sevgilim olsaydı her yılbaşı hediye...
Şu an sevgilim yok ama normal arkadaşlarım bana bir çok hediye alırlar her sene ❤️
Değil bence benim için yeni yılın bir anlamı yok ama sevgililik yıl dönümünde alınır.
Basit bir şey olur önemli olan anmak hatirlanmak
Şart değil ama benim kesinlikle içimden gelir ve alırım
Kıymet bilene toplu iğne bile versen değerini bilir. Bunu neden beğenmemiş ki.
Alınabilir ya anı olur sonuçta
Değil, içten gelen şeyler bunlar
Aldığın hediye huzur dolu 🥹
Çok güzel dimi bende fotosu kaldi
Çok güzel ben çok severim hatta herkes sever kar küresini
Valla doğum gubumde almayan yıl başında alır mı bilmiyorum ama alınsa güzel olur. İlla özel bı gün olmasına gerek yok sıkça alınmalı bence
Bunu netsin kocaman adam afhjj
Niye ne alayim kocaman adama gayet güzel kar küresi
Onlarda aldim buda yanında süsü
😃sanada alirim
Hediyeleşmek zorunluluk adı altında yapılmamalı
Güzel bir jest
almada göreyim
Kedilere alırım
Yorgan alın önümüz kış zaten
Şart değil ama tatlı olabilir
Güzel bir jest olur
Şart değil