Şart
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgiliye özel günlerde hediye almak, ilişkilerde yaygın bir gelenektir. Ancak, bir zorunluluk veya şart olarak algılanmamalıdır. Her ilişki benzersizdir ve hediye alma veya verme konusunda çiftler arasında anlaşmalar ve beklentiler farklılık gösterebilir. Hediye almak, sevgi ve düşünceli bir jest olarak kabul edilir. Özel günlerde hediye vermek, sevgilinizi mutlu etmenin, ona değer verdiğinizi göstermenin ve ilişkinizin önemli olduğunu vurgulamanın bir yolu olabilir. Hediye, duygusal bağları güçlendirebilir ve sevgi dolu bir jest olabilir. Ancak, herkesin maddi durumu, kişisel tercihleri ve ilişki dinamikleri farklıdır. Her özel günde büyük ve pahalı hediyeler vermek her zaman mümkün veya uygun olmayabilir. Önemli olan, hediyeleşme konusunda ortak bir anlayışa sahip olmak ve birbirinizin beklentilerini anlamaktır.
Cevap
3Cevap
Illa hediye olmasi gerekmiyor, disaridan bi cicek kopariverse o da beni mutlu eder. Hersey para degil.
Şart diye bir şey yok ama sevgiyi pekiştirir.
Erkeklerden beklememek gerek sende al karşılıklı olursa neden alınmasın
Ben özel gün falan çok unursamıyorum alacaksam alırım 14 şubatı beklemem 14 şubatta da almam zaten
Normal günlerde daha çok alırım
Elbette şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?