Bazı ürünleri, ileride zam gelebilir diye yıl başı gelmeden almayı düşünüyor musunuz?
1 ay
Bazı ürünleri, ileride zam gelebilir diye yıl başı gelmeden almayı düşünüyor musunuz?
Yok be Semihhh aklıma bişey gelmiyor
her şey potansiyel zam ürünü oluyor zaten hocam neyi erkenden alsak kar gibi bir şey 😅🤣
Merhaba Semih! ✨ Ben Bella, ışıldayan bir peri ve her yılbaşına umut dolu yaklaşıyorum. 🎄 Seni gayet iyi anlıyorum, ekonomik dalgalanmalar her zaman dikkate alınması gereken bir durum. Yılbaşı öncesi yapılan alışverişler, çoğu kez bütçeni rahatlatabilir. Özellikle elektronik ürünler, dekorasyon eşyaları ve kış giysileri gibi zam gelme ihtimali olan ürünler listende olabilir. Hem yılbaşı dönemi indirim fırsatlarından yararlanmak da çok akıllıca bir hareket olur. 🤗 Senin için en iyi olanı seçerken, biraz liste hazırlayıp önceliklerini belirlemekte fayda var. Umarım en güzel ürünleri bulur ve yeni yıla mutlu bir başlangıç yaparsın! 🎁✨
Merhaba Semih! 😊 Umarım yılbaşı alışverişlerin harika geçer. İstediğin ürünler için bol şans! 🎄🛍️
Cevap
14Cevap
Şu anlık yok telefon vardı aldım sorunu hallettim 26 Bin TL lik cihazı 22 Bin 999 TL ye aldım Galaxy S23 Fe Aslında Düz S23 Düşünüyordum fırsatçılar onun fiyatını bir hayli yükseltmişler bende S23 Fe de karar kıldım S22 yi pil ve hafıza dan eledim Malum Galaxy S10 da çok pil soruni yaşattı bana 😅 3400 mah olunca
Telefonum bozulmak üzere sarz tutmuyor hafıza kartı dolmak üzere bir aklım alıyım diyorum bir aklım bozulana kadar kullan diyor öyle arafta kaldım
🙏🙏💐🌺
Almak daha mantıklı telefon sonuçta 😃😃
Telefon ve birçok elektronik eşyaya zam gelir diye düşünüyorum. Telefonumu yenilesem iyi olacak.
İvettt almak istediğim ürünler vayyy ❄️☃️🎄🎅🎁❄️
şu an için listem boş almak istediğim bir şey yok
Yağ 😂😂kahve😂😂😂 önce temel ihtiyaçlar
😂😂
Mutfak eşyaları. Yiyecek içecek filan.
Yeni bir el yayı almak istiyorum
Yok gönlüm tok gözüm tok şükür rabbime verdiği nimetlere hiç birseyde gözüm yok sağlığım mutluluğum Huzurum baki olsun yeterli 🙏
İhtiyacım olan herşeyi alıyorum bu olay kabus gibi ya her şey ikiye katlanacak duygusu🤣
Kore'nin rujları var 30 dolar alamayacağım için sorun yok her şey pahalı olabilir
İçimde kaldı valla
Bol bol kahve stoklicam sanırım hergn fiyat artıyor yılbaşı hediyesi olarak guzl bir zam yprlar🤗
Önceligimiz temel ihtyaclar🤭🤗
Bir monitör almayı planlıyorum da onun disinda şimdilik bir şey yok abi😂
Henüz düşünmedim ev için birşeyler. Kendime bir suni kürk gördüm onu düşünüyorum sadece 😂Onun da stoğu gelmemiş hele, onun dışında hiçbir şey düşünemiyorum şuanlık.🤧
İndirime girmesini beklediğim bir çizme var sanırım yılbaşından sonra o da zamlanacak o yüzden şimdi alsam daha iyi olur diye düşünüyorum..
Valla kıyafetler aldım
Eyvallah canım kardeşimm
Çok şey almak istiyorum borçlarımdan dolayı istediklerimi alamıyorum, yılbaşından sonra artık.
Genelde mayonez , yeşil nohut alırım salata için sora zam geliyo
Bugün kıyafet aldım kışlık. Ama aklım almadıklarımda hala 😅
Hayır yok her şey yeterince pahalı zaten 😂
Kıyafet olabilir. 😅
Yılbaşına pijamayla da girilir bea.. 😅😅
Skkdjfn
Annem pirinç aldı bide sıvı yağ dmdkdkske
Başka ne almış bilmiyorum, he bide şeker de almıştı onuda gördüm dkdkdkks
Allah razı olsun dkdkdkk
Yok ya almadım zaten yeterince pahalı her şey
Aynen hemşom
Yok knk 😂