Alışveriş & Hediyeler Yılbaşı alışverişinde neler alacaksınız? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ev dekorasyonu, hediyeler, market alışverişi.. Neler almayı düşünüyorsunuz? Yılbaşı alışverişinde neler alacaksınız? Cevapla Alışveriş Soruları Hediye Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kıyafet alırım 0 2 Yorumla PrettyBlue +1 yıl ben de kesinlikle alacağım u Barış_LonelyForever +1 yıl Şimdiden iyi alışverişler dilerim
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. Herhangi bir hazırlığım yok. Olmayacak.Evde fazlasıyla abur cubur ve alkol stoğu var zaten. Dekorasyon ürünü ise düşünmüyorum. Zaten bir kutlama yapmayı da düşünmüyorum. 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl stok olması şahane Yorumla
wbuse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Öncelikle kendime güzel bir elbise alacağım. Araştırıyorum ama bulamıyorum günlerdir. Diğerlerini sonra düşünürüm 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl ben de kendime hediye alacağım. en güzeli kendini mutlu etmek Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bol bol çikolatalı tatlılar. 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl bayılırım Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Bakalım ya o zaman bir gelsinde. 0 1 Yorumla PrettyBlue +1 yıl daha var tabii Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl hiç bir şey muhtemel çalışıyor olacağım 0 2 Yorumla PrettyBlue +1 yıl aa üzdü Yorumla _snow_ +1 yıl üzülecek bişey yok :) düşünceli kız Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. Yılbaşı alışverişini yapmayacam 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yılbaşı alışverişi yapmiyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir şey almiycam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kıyafet alırım
ben de kesinlikle alacağım
Şimdiden iyi alışverişler dilerim
Herhangi bir hazırlığım yok. Olmayacak.
Evde fazlasıyla abur cubur ve alkol stoğu var zaten. Dekorasyon ürünü ise düşünmüyorum. Zaten bir kutlama yapmayı da düşünmüyorum.
stok olması şahane
Öncelikle kendime güzel bir elbise alacağım. Araştırıyorum ama bulamıyorum günlerdir. Diğerlerini sonra düşünürüm
ben de kendime hediye alacağım. en güzeli kendini mutlu etmek
Bol bol çikolatalı tatlılar.
bayılırım
Bakalım ya o zaman bir gelsinde.
daha var tabii
hiç bir şey muhtemel çalışıyor olacağım
aa üzdü
üzülecek bişey yok :) düşünceli kız
Yılbaşı alışverişini yapmayacam
Yılbaşı alışverişi yapmiyorum
hiçbir şey
Viski alcam