Yeni Yıl Hoh ho hoooo! Noel Baba, çuvalında sana ne getirsin isterdin 🎄 ? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Hoh ho hoooo! Noel Baba, çuvalında sana ne getirsin isterdin? 🎄 Hoh ho hoooo! Noel Baba, çuvalında sana ne getirsin isterdin 🎄 ? Cevapla Babalık Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Birkaç ülkeye gidebileceğim uçak bileti ve birkaç milyon tl olabilir.. 2 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Biraz para, çikolata, kahve yeterli 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. sağlık getirsin yeterlidir. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Çuvalı içi dolu bana versin sonra.. gitsin 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 1 yıl İş getirsin telefon getirsin sağlık getirsin ve tatil getirsin 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yıllar önce Noel baba ho ho hooo diye çıkmıştı karşıma küçük bir hediye vermişti figür gibi vs. Çok şaşırmıştım ama hala tatlı bir anı olarak kaldı. 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Okuduktan sonra benim yüzümde bile bir tebessüm oldu 😊 Ne güzel Yorumla
ᴅᴇʟiʙᴀʟıɴᴢᴇʜʀi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık 🩵Huzur💚 Başarı 🩷Çocuk ve kadın ölümlerinin olmadığı bir yıl🥀 olsun istiyorum 💞🎁🎀 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl 🍀 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Çiğköfte ve lahmacun tabi yapmasını biliyorsa eğer yanlışlıkla pizza getirmesinde 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evimde kırmızı tulumlu şişman bir adam istemem vururum. 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yüklü bir çek bıraksın ben onun zevkıne güvenemem şimdi kendım alırım 😅 1 0 Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl sevgilimi getirsin jsjs cuvalindan hoop diye cikarsin bana versin yanimda olsun hep🥲 1 0 Yorumla
kiirrmizilalee Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Terrifeir 3den sonra hiç bir şey istemiyorum gsjdha 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl 3 5 kilo altın yeter fazla agirlik yapmasın 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kar küresi (aklıma başka bir şey gelmedi) 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gelmesin 😃 1 14 Yorumla s Kimikio 1 yıl Gelecektir 😂 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Kovarim 🤣 Yorumla s Kimikio 1 yıl Bacadan gelir 😅 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Evden giderim 😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl Hediyeni arkadan atar 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Geri kafasına atarım 😂🤣 Yorumla s Kimikio 1 yıl Al sana pis düşman der gibi 😂 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl youtube.com/shorts/cwyjCGsShj8?si=mHnM7iPcO6hiEv8Q Yorumla s Kimikio 1 yıl Offf benim kafam acıdı 😂 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 🤣🤣🤣o Noel Baba da gebersin 😃 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tövbe de, Noel Baba benim 🤣 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Ulan numel baba seni ben çok pis döverim elime geçme 😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl Numel baba az önce gitti Noel Baba versek 😂😂 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Yok yok 😂 Yorumla
tomrishanimm Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl para 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Temennimiz 😅 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Karı getirmiştir bayağı diledik 0 4 Yorumla s Kimikio 1 yıl Kârı mı evet. Bu sene çok kârlı olsun kazancınız bolsun 😅 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Karı ya karı, hocam hocaaaam değiştirmeyin Yorumla s Kimikio 1 yıl K-arı, k-pop gibi bir şey mi 🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Noel baba ya yapacağın işe zokam ahaaj Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. para ve çikolata 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl gelmesin bize bu sene yokuz 0 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Bacadan girer 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birkaç ülkeye gidebileceğim uçak bileti ve birkaç milyon tl olabilir..
Biraz para, çikolata, kahve yeterli 😃
sağlık getirsin yeterlidir.
Çuvalı içi dolu bana versin sonra.. gitsin
İş getirsin telefon getirsin sağlık getirsin ve tatil getirsin
Yıllar önce Noel baba ho ho hooo diye çıkmıştı karşıma küçük bir hediye vermişti figür gibi vs. Çok şaşırmıştım ama hala tatlı bir anı olarak kaldı.
Okuduktan sonra benim yüzümde bile bir tebessüm oldu 😊 Ne güzel
Sağlık 🩵Huzur💚 Başarı 🩷Çocuk ve kadın ölümlerinin olmadığı bir yıl🥀 olsun istiyorum 💞🎁🎀
🍀
Çiğköfte ve lahmacun tabi yapmasını biliyorsa eğer yanlışlıkla pizza getirmesinde
Evimde kırmızı tulumlu şişman bir adam istemem vururum.
Yüklü bir çek bıraksın ben onun zevkıne güvenemem şimdi kendım alırım 😅
sevgilimi getirsin jsjs cuvalindan hoop diye cikarsin bana versin yanimda olsun hep🥲
Terrifeir 3den sonra hiç bir şey istemiyorum gsjdha
Araba getirsin ya
3 5 kilo altın yeter fazla agirlik yapmasın
Para
Bissürüüü çikolata olsun :d
yanlış adres verip noel anneyi kutlardım
Kar küresi (aklıma başka bir şey gelmedi)
Var bir hayalimiz… 🌟
Isviçre'de bir ev tapusu
Çikolata
Gelmesin 😃
Gelecektir 😂
Kovarim 🤣
Bacadan gelir 😅
Evden giderim 😂
Hediyeni arkadan atar 🤣
Geri kafasına atarım 😂🤣
Al sana pis düşman der gibi 😂
youtube.com/shorts/cwyjCGsShj8?si=mHnM7iPcO6hiEv8Q