Yeni Yıl Yeni yılın herkese sağlık mutluluk getirmesini diliyorum neler yapacaksiniz? cnklc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu yılın herkese umut mutluluk ve en önemlisi huzur getirmesini diliyorum ben evde tek başıma kutlayacağım Güncellemeler+1 yıl ... Yeni yılın herkese sağlık mutluluk getirmesini diliyorum neler yapacaksiniz? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Teşekkürler yeni yıla mutlu olsun 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Teşekkürler aga
PasifGay23 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Hastayım evdeyim. Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler 365 gün hasta olmak mı OMG sjsjsjdjj 1 3 Yorumla cnklc +1 yıl Geçmiş olsun keke 😂 Yorumla PasifGay23 +1 yıl Merci 😒😃 Yorumla cnklc +1 yıl 😇😊 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl KS de takılacağım öyle 1 3 Yorumla cnklc +1 yıl En güzeli Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Pek güzel..😃 Yorumla cnklc +1 yıl Ya ya ne demezsin🤣🤣 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl O ses izliyorum 1 3 Yorumla cnklc +1 yıl İyi seyirler Yorumla pinklove123 +1 yıl Sana da Yorumla cnklc +1 yıl Thanks Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl dinin ne 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl normalde seni alakadar etmiyor da samanistim ben Tengriciyim? Hangi padişahın şehadetin soyundan geliyorsun osmanli torunusun madem bende bunu sorayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Teşekkürler yeni yıla mutlu olsun
Teşekkürler aga
Hastayım evdeyim. Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler 365 gün hasta olmak mı OMG sjsjsjdjj
Geçmiş olsun keke 😂
Merci 😒😃
😇😊
KS de takılacağım öyle
En güzeli
Pek güzel..😃
Ya ya ne demezsin🤣🤣
O ses izliyorum
İyi seyirler
Sana da
Thanks
dinin ne
normalde seni alakadar etmiyor da samanistim ben Tengriciyim? Hangi padişahın şehadetin soyundan geliyorsun osmanli torunusun madem bende bunu sorayim
Uyurum
En güzeli
Amin İnşallah