Yeni Yıl Herkese yeni yilda sağlık huzur mutluluk dilerim beklentileriniz neler yeni yilda? Gözdemmmm12 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Güncellemeler+1 yıl ... Herkese yeni yilda sağlık huzur mutluluk dilerim beklentileriniz neler yeni yilda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Herşeyin hayırlısı..Maşallah çok tatlı keşke paylaşaymasaydin nazar olur Allah korusun ❤️ 3 2 Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Allah korusun canımı Sağ ol kuzum benim 😍 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Seninmi yaaa yerim 🥰😘Amin cümlesini 🤲 Yorumla
bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bir beklentim yok sevdiklerimi almasın 2022 yılı aldı o kadar 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Teşekkürler beklentim yok benim 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Maaşallah o bebek kimin :) çok tatlı Güzel dileklerin için teşekkür ediyoruz :) kafamıza saksı düşüp ölmeyelim kafi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 326 cevap paylaştı. Yeni yılınız kutlu olsun, her şey gönlünüzce olsun. 5avrununda şansı ve bahtı açık olsun 0 0 Yorumla
stylafree Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Profilde ki sen sen. Burdaki bebişin yaninda ki kim 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Herşeyin hayırlısı..
Maşallah çok tatlı keşke paylaşaymasaydin nazar olur Allah korusun ❤️
Allah korusun canımı Sağ ol kuzum benim 😍
Seninmi yaaa yerim 🥰😘
Amin cümlesini 🤲
Bir beklentim yok sevdiklerimi almasın 2022 yılı aldı o kadar
Teşekkürler beklentim yok benim
Maaşallah o bebek kimin :) çok tatlı
Güzel dileklerin için teşekkür ediyoruz :) kafamıza saksı düşüp ölmeyelim kafi
Teşekkürler tatlım çocuğunun fotosunu burada paylaşmamalısın
Yeni yılınız kutlu olsun, her şey gönlünüzce olsun. 5avrununda şansı ve bahtı açık olsun
Profilde ki sen sen. Burdaki bebişin yaninda ki kim 😅
Çokk şekersiniz :)) senin mi?
güzel