Yeni Yıl Nerde o eski yılbaşı akşamları diyor musunuz? u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yeniler bilmez nerde benim tombalam @_Maidetta_ oynayalım mı? 😃 Nerde o eski yılbaşı akşamları diyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl 'Nerede benim tombalam' dedikten sonra beni etiketlemen jsjsj Millet bana tombala dediğini sanacak. JjsjOynayalım seçsinler kartları jsj 0 9 Yorumla u Shivers +1 yıl 😂😂 hiç böyle düşünmedim. Seçsinler nee o iş yattı zor o dediğin. Gel poker oynayalım Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Aa harika sen biliyor musun poker 😂 Yorumla u Shivers +1 yıl Bilmediğimi mi sandın 😤 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Ee zor çünkü 🙄 Yorumla u Shivers +1 yıl Sana zor. Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Floş mu alır floş royal mı alır jsjsj Yorumla u Shivers +1 yıl Royal alır Allahın cezası 😂 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl 😂😂😂 Arayacam seni teyakkuzda kal Yorumla u Shivers +1 yıl Beklemedeyim 😃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç denmiyorum çünkü zaten güzel bir yıl başı kutlamadım. bende gelebilir miyim abla :D 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Nerde eski bayramlardan sonra birde bu mu çıktı hahaha Noel hep aynı. Bayramlar aynı değil 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl aynen eskiden dansözler çıkardı ne güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
'Nerede benim tombalam' dedikten sonra beni etiketlemen jsjsj Millet bana tombala dediğini sanacak. Jjsj
Oynayalım seçsinler kartları jsj
😂😂 hiç böyle düşünmedim. Seçsinler nee o iş yattı zor o dediğin. Gel poker oynayalım
Aa harika sen biliyor musun poker 😂
Bilmediğimi mi sandın 😤
Ee zor çünkü 🙄
Sana zor.
Floş mu alır floş royal mı alır jsjsj
Royal alır Allahın cezası 😂
😂😂😂 Arayacam seni teyakkuzda kal
Beklemedeyim 😃
Yooo demiyor benim için eski yok
Hiç denmiyorum çünkü zaten güzel bir yıl başı kutlamadım. bende gelebilir miyim abla :D
Nerde eski bayramlardan sonra birde bu mu çıktı hahaha
Noel hep aynı. Bayramlar aynı değil
Eskiden yılbaşı demek kar demekti..
Yoo demiyorum 😃
Her şey zamanla sıradanlaşıyor.
aynen eskiden dansözler çıkardı ne güzel
Çok diyorum eski daha iyidi