Markette bir alana bir bedavayi duyunca çikolata bağımlısı olarak durur muyum 😋😍

Markette bir alana bir bedavayi duyunca çikolata bağımlısı olarak durur muyum 😋😍
Bu fırsat kaçmaz fırsat. Ben kısmetse yarın yapacağım. Henüz ne gerekli elimde liste yok. Benim evimin her köşesi çikolata 🍫 ile doludur. Çikolata bağımlısı olarak nutella en iyisi.
Cevap
2Cevap
alışveriş yapmadım
Yılbaşı niyetiyle Müslüman bir insan ne yaparsa yapsın dinden çıkar yılbaşı kutlamak eve bir şey almak haramdır
Noel + yılbaşı = aynı şeydir
biliyorum o cikolataları zaten yemeye başladım yılbaşı otuırupda onlarla kutlama yapmıyorum soru olsun diye sordum
Market çikolatasını eleye eleye bu durumda beğendiğim kalmadı gibi bir şey oldu 😀
ne yiyon ya :D
Şey ya şu butik yerler oluyor ya çikolatayı daha kaliteli yapip fondü filan oluyor ancak oralar pakliyor beni 😀 Markettekiker de glikoz şurubu var hic hos bir tad yok asiri tatli 😀Eskiden de secerek yeedim yedigim tadelle filandi simdi onlarda pek hitap etmiyor 😀
içeriğine bakarak almalısın. zaten bu devirde her şey kalitesizleşti herkes masraftan kıscam diye :)
Evet maalesef öyle oldu, insan sağliginı hice sayiyorlar
butiklerde güvenilirmi bilmem :D
Al iste 😀Tadi guzel ama ve mrketten guvenilir oldugu kesin 😏😀
onu bilemem :D bende bu sektördeyim nasıl yapıldıgını görerek yerim :D
Hangi çikolata fabrikasindasin 😀
onu söylemem :D
😏soyle de ona gore dikkat edelim
herkese ifşa etmiyorum ama :)
Tamam 😀
:) :)
2 milka 2 toblerone 3 karam 4 tanede damak aldım
hay maşşallah afiyet olsun :D