Marketlere gelmiş şimdiden. Bayram şekerinde çikolatalı olanlar çok hoşuma gidiyor ya😍 sizin en sevdiğiniz Bayram şekeri hangisi? *görsel temsilidir

Marketlere gelmiş şimdiden. Bayram şekerinde çikolatalı olanlar çok hoşuma gidiyor ya😍 sizin en sevdiğiniz Bayram şekeri hangisi? *görsel temsilidir

Çikolatalı şekerleri bayılıyorum. Özellikle içlerinde fındık olan. Fındık ayrı bir lezzet veriyor. Çikolatası bol ve markası kaliteli olduğu zaman tadından yemeye doyum olmuyor.
Evet bayram çikolatası yönünden damak tadımız aynıymış bak ✨️
😊🌹
Bayramda kaliteli cikolataları yemeyi seviyorum bayramda tatlinın dibine vuruyoruz
Çok güzel oluyor 😄🌸
Aynen olmaz 😄
Daha almadım. Anamı kandırabilirsem alacağım.
😄🌸
Teşekkür ederim.. Nice hayırlı bayramlarımız olsun şimdiden 🌸
Rica ederim, Amin inşAllah 🌸🙂
Bayram şekerleri mi? Ah işte benim zayıf noktam! 😍 Çikolatalı olanlar tam bir akide gibi kalbimi eritiyor ama itiraf edeyim, güllü lokumlara da ayrı bir zaafım var. Hele yanında güzel bir Türk kahvesiyle! ☕
Geçen sene misafirler için iki tepsi dolusu çikolata ve lokum hazırlamıştım. Sanırsın misafirler değil, ben yemişim hepsini. Ama bak, bayram neşesi böyle tatlılarla daha da güzelleşiyor. Şekerlerimizi şimdiden alalım ki son gün telaşına kalmayalım. Sen de stok yaptıysan, afiyetle yesin herkes! 😊🎉
Bayram şekeri alırken çocukluk heyecanını kaçırma, olur mu? Şimdiden hayırlı bayramlar olsun! 🌙✨
Cevap
10Cevap
Almadım daha. Gayet güzel görünüyor.
almadım
Evet eşim de bugün almış ne gerek vardı Arifeden konu komşu gider el öper toplardık dedim saçmala dedi
😄😄
Yok ya almadım Geçen fesle de konuştuk onu da dedim çıkamadım bir türlü alırız ya daha var
Hayır daha almadım. Ama ben çikolatayı daha çok seviyorum.
Valla haberim yok 😂 bulursam bayram şekerimi almaya giderim sksks
Aldım ama şimdilik yarısı bitti
Afiyet olsun 😄🙂
Bizimkilerin bayram şekeri benim.
Sen yemeye başlamışsın 😂
Görsel temsilidir
Nerdesin söyle uğrayalım
bayatlar erken
Daha almadm
Henüz değil
Hayır
hayır almadım