Yeni Yıl 2023 nasıl geçer düşüncesine girerken, 2024 yılını şimdiden, düşünmeye başladın mı? Bakımlıkızçehanım Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Selamlar :)Cidden 2023 yılını düşünmeden, 2024 yılına geçiş yapan var mı? Nedense arada bir yılı atlayıp, 2024 yılına odaklanır gibiyim.. 2023 nasıl geçer düşüncesine girerken, 2024 yılını şimdiden, düşünmeye başladın mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl #selamgençlik 🍀🍀⭐ Ben kaderimle elele gidiyorum kafasında pek düşünmüyorum çünkü diyorum ki kendime kızım bi zamanlar yoktun fazla da kasma yaşamana bak!! Allah'a emanet ettim kendimi ve en çok sevdiklerimi!⭐#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Yok daha o kadar level atlamadım 😂 Ama 2023'ün güzel geçeceğini hissediyorum 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ben daha yarını düşünmüyorum ki 2024 ü düşüneyim 😀 0 1 Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3,1b cevap paylaştı. şu an için sadece anı düşünüyorum aslında ama tabi ki hepimiz geleceği de düşünmeliyiz 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Dur bakalım daha Bismillah😂 Daha 2023 e bile girmedik 😂 1 1 Yorumla Bakımlıkızçehanım +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Artık öyle uzun vadeli düşünmüyorum sadece mutlu olacağın anlara odaklanıyorum. 0 0 Yorumla