Her şey yine aynı benim için. Bunlar yine haftaları haftaları yine ayları kovalayacak. İnşallah işimiz gücümüz rast gider de hayatımıza doğru düzgün devam ederiz.
Çok şükür reel hayatımda iyi ve sakin bir yıldı , öyle çok kötü ya da çok iyi anılarım olmadı sıradan bir yıldı evde işe işten eve derken 1 yılı geride bıraktık 🤗 burası için konuşursak benim zirve yılım oldu 1 yıl içinde daha çok kitleye ulaşmama , sevilmeme , çok güzel dostluklara ve yükselmeme sebep oldu bir çok zirve soruya da imza attım 👍❤️🌸 eğlenirken düşündürdüm , düşündürürken eğlendirdim 💃🧏♀️💁♀️
Pek bir şey anlamadım iş yoğunluk derken koskoca sene bitmiş farkatmedim bile su gibi geçti.. sağlığım huzurum mutluluğum daim olsun böyle stabil devam etsin yeterli benim için..
Güzel bir yıldı Ben yıllara bakmıyorum zaman ve insanlar kötü ama ben olmak istediğim gibi yaşamalıyım özgürce, korkmadan düşündükleri söyleyen hayatının her saniyesini anlamlı yapan şeyleri, ama insanız sonuçta her şey bizim için yılların bir suçu yok suçlu olan insan yaşamaktan korkan insan.