2024’ün yıl başından bir gece önce yurt dışındaki iş yerimizde çok büyük bir faciaya neden olan bir kaza yaşadık. Hayat o günden sonra bir daha eskisi gibi olmadı. Kazanın doğurduğu külfetlere özel hayatımda uğradığım terk edilişler, yüz üstü bırakılışlar eşlik etti. Şu an görece daha iyi, daha derlenmiş toparlanmış hissediyorum fakat yine de içimi burkan, anımsadığımda aldığım her nefeste kaburga kemiğim çatlamış gibi canımı acıtan şeyleri aşamıyorum. Bazen uzun uzun herhangi bir maddenin veya alkolun etkisinde olmaksızın hayatıma son vermekle ilgili kendi içimde kendimle tartışırken buluyorum kendimi. Bu çoğunlukla “küstüm oynamıyorum” ya da “madem öyle ben de masayı yıkıyorum” duygusuyla değil de hayatımın geri kalanına devam etmek üzerine hiç bir istek duymamamla beraber bir şeylerin düzeleceğine dair ümidimin de kalmamasıyla ilgili bir durum oluyor. Terapi alıyorum fakat bir faydasını da görmüyorum. Uzun lafın kısası 2024 felaketle geldi, her şeyimi elimden aldı ve gidiyor. Bilmiyorum sadece sitede öylesine sorulmus bir soruya bu denli iç dökmek pek uygun kaçmamıştır muhtemelen ancak 2024’le ilgili bundan başka da bir cevabım yok ne yazık ki
2024 Rezalet geçti 2023 de öyle Türkiye de her yıl daha kötüye gidiyoruz gelişmiş ülkelerde ki insanlar bizden daha iyi hayat sürüyorlar Amerika ya çok kızıyoruz ama orası neden Zengin ülke düşündük mü hiç asıl kendi hükümetimize kızalim