Evet biliyosunuz 2022 ye saatler kaldı 2021 de bıraktığınız herşeye son kez ne söylemek istersiniz?
2021 e kilitledim herşeyi 😂 umarım bir daha pörtlemezler diyorum ben sjjs.
2021 e kilitledim herşeyi 😂 umarım bir daha pörtlemezler diyorum ben sjjs.
2021 se tek bir kişiye endekslemiştim. Beni rüyalar alemine götürdü. Güzel hissiyatlar verdi ama sonra en büyük yıkımı yaşattı. Kıyamete kadar onu unutmayacağım. Benim kadar yansın diyorum.
Çok şeyler yaşadım 2021 de iyisiyle kötüsüyle geride kalsın 2022 de bol bol mutluluk sağlık para gezme tozma alışveriş ve kahkahalarla dolu günler istiyorum
Cevap
11Cevap
Tünelin ucu çok foktan yere çıktı gelmeyin derim
Kalmayın kız buraya gelin derim kdjdjfjfj
Canları cehenneme onların.
Girmesinler bir daha hayatıma, türemesinler bir daha..
Sevdiklerimle ve sevenlerimle huzur içinde yaşamak istiyorum. Onlar en büyük servetim benim
Bıraktıklarımıza mı😂
ımmm bilemedim yaa bişey diyesim gelmiyoring djdjdk
2022 musmutluluk getirsin sana ponçiğimmm😘😘😘💃💃
Ben 2021 de kalanlardan ve onlara bir şey söylemekten'de tiksindikçe tiksiniyorum.
Tabi bu ordunun baş kumandanı rüyaniyettir.
bir şey söylemek istemezdim. Seneler gittikçe anıları daha çok özlüyorsun malesed. Tek sıkıntı orası <3 💕
Hayatımı türlü bahanelerle oyalayıp, aşkı bulmama fırsat vermeyen arkadaşlarımı 2021'e bırakıyorum.
Hayatıma girip çıkan adı lazım olmayan şahıs Allah uzun ömür versin senin ne diyeyim sşsnsnsns
Cahit Zarifoğlu'nun dediği gibi "Sağlık olsun, bir de gönül dolusu huzur. Gerisi yalan dünya
Şahsen 2021 de kalanlara bir şey söylemek için efor harcamaktansa 2022'ye odaklanıp her şeyin daha iyi olması için uğraşmayı tercih ederim 🤷🏼♀️😅
2021 de kalsınlar. Kilitleyelim hepsini
Öyle Kalmaya Devam Edin
Türkü soylemek işterim 😂😂😂
2022 de Corona sız günler dilerim.
Mümkünse orada kalsınlar.( 2 kişi hariç )
Canı cehenneme
Geldim gördüm aldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?