Teşekkürler ❤️
2025 yılına son olarak ne söylemek istersiniz?
Teşekkürler ❤️
Ben 2025'e son olarak umarım 2026 senden daha iyi geçer demek isterdim. Peki ya siz ne demek isterdiniz?

#MFBH22 #YeniYıl #MFBHYeniYıl #2025SonSözler #GüleGüle2025Hoşgeldin2026
Yeni yılı, bana ilaç gibi besleyecek öncelikle özgürlük ve huzurlu olmak isterim. Sonrası bolluk bereket, sağlıklı, başarılı, sevgiyle daim olmasını dilerim.🎄✨
Geçmişteki benden gizlenen benim bile ağzımı açık bırkan Hayat hikayemi öğrendiğim yıldı ve kendime yeni bir hayat çizmeye karar verdiğim bir yıldı ama şimdi daha mutluyum geçmişten kimse yok ama çok mutluyum ve hayatıma girecek insale hep kaliteli sevdiğim insnalr olucak bir daha geçmişten kimse hayatımda olmuycak annem babam bile
2025 bizlere iyi gelmese de "İyi ki geldin, teşekkür ederim." diye söze başlamak isterim.
2026 bize şans, mutluluk ve para getirsin. 🙏
Mutlu yıllar kızçem. ♥️
“Teşekkürler 2025, çok yordun ama iyi öğrettin, şimdi defolup gidebilirsin.” derdim muhtemelen 😂✨ Küçük şehirden İstanbul’a gelen bir öğrenci olarak level atladım resmen, bunu da 2025’e borçluyum.
2026’dan da bol etkinlik, bol kahkaha, bol huzur diliyorum kızım, dram minimum olsun 🎭🎶
Cevap
20Cevap
Bir şey demek istemem
Diyeceğim şey senin o akrep benim sevmediğim insanları soksun ))
Süper bir yıl oldu benim için. Çok hızlı bir şekilde ulaştım hedefime, 2026 çok daha verimli geçecek. Ustalık dönemim.
Yıkamadın beni ve güzel anılar ve karşıma çıkardığın şanslar için de çok teşekkür ederim demek isterim
Sevdiğim bütün insanların yeni yılı kutlu olsun. Geri de kalanları mekanları cennet olsun bana uzak Allah'a yakın olsunlar.
İyi kötü geçti gitti günlerin umarım senden sonra gelen senden daha iyi davranır bana
Çok hızlı geçtin Allah’ın cezası demek istiyorum kendisine, hiç bişey anlamadım 😪
Benim için pek de iyi geçmedin güle güle sfhjk
2026 umarım güzel geçer, ülkece, dünyaca
Benim için berbat bir yıldı berbat bir yıla daha merhaba diyeceğim
Eşimle boşanma sürecindeyiz. Tek istediğim anlaşmalı boşanmaya yönetsin, çekişmeli ile senelerce birbirimizi uğraştırmasın.
Benim için çok güzel bir yıldı, fazlasıyla her anından keyif aldım..
Kötü bir yıl değildi benim nezdimde...
Farklı olmayacaksa 2025 kalmak.
Farklı olmayacaksa 2025 kalmak.
Ezdin geçtin...
Elveda bay bay eski günler
Bir an önce artık gitsin yeterince gerdi beni
Teşekkür ederim 🌸
Mutlu seneler herkese…
Hayatımızın içine ettin
Silindir gibi geçtin üstümüzden
Görüşürüz kendine iyi bak demek isterdim
Biraz daha acı bana derdim sısksksk