Yeni yıla girerken kırgınlıklarınızı 2021'de bırakarak mi yolunuza devam edeceksiniz, yoksa 2022'ye kalp kırıklıklarınızla mı gireceksiniz? Kırıklıkları bir kenara bırakabilirim, tabii kar küresi alınması şartı ile tabii🤗😇🙈🥳
Galiba kırılganlıklarımda gireceğim ya ben düzeltmek için çok uğraştım elimden geleni yaptım ama hayır yeşil ışık gelmeyince karşı taraftan istersek bütün fedakarlıkları senin üstlen yine de boş boş boş
geçmişi orada bırakmak lazım bırakmadığın sürece pek mutlu olamıyorsun diye düşünüyorum ben her şeyi geri de bırakıyorum yılla alakası yok genel olarak böyle
Hayatımı mahveden arkadaşlara olan kırgınlıklarım sürecek ve yılbaşında telefonlarını engelleme kararı almış durumdayım. "Aradığınız numaraya ulaşılamıyor" mesajı alsınlar. 2022'de onları tek saniye bile görmek istemiyorum. Onlar kendi yollarına, ben kendi yoluma...
Eşimle gül yüzlüm le barişarak yeni yıla girmeyi herşeyden çok isterdim ama maalesef olamayacak... hele birde oğlumuz da yanimizda olsaydı... benim için mutluluğun zirvesi olurdu...
En İyi Cevaplar