2022 bitiriyor 2023 ün farklı bir yıl olacağını düşünüyor musun?

Ekonominin iyi olması lazım onun için dua ediyorum. cogu kişi zor durumda. bir şey söyleyeceğim sadece: katara gittik iki günlüğüne maçlara girdik fakir dediğim ülkelerden bile maça gelenler var. ulkede sıradan bir vatandaş buraya gidebilmeli bence. halkin refah seviyesi alım gücü yükseltilmeli vergiyle yüksek enflasyonla sürekli zam yapılarak bir ülke yönetilmez. cumhuriyet sucuğu 160 liradan 320₺ olmuş bu ne böyle. Toptancilarda sıkı denetlenmeli. bu yıl Türkiye için siyasi bakımdan çok önemli bir dönüm noktası
Aslında yol konusunda değişen sadece rakamlar oluyor, onun dışında çok bir değişiklik olduğunu söylemen mümkün değil yani parası olan rahat eden her yıl rahat ediyor, parası hesabı olmayan da hangi yıl olursa olsun aynı sıkıntıları çekiyor.
Evet olumsuz olarak belli zaten, iyi olması mümkün değil gibi.
Daha zengin olucam gibime geliyor ne veriyim abime :)
Görüş
18Görüş
tarih değişecek, insanlar yine umutlar peşinde devam edecek enflasyon düşmeyecek bir döngüdür dönüp duracak maalesef
2019 dan itibaren her yıl farklı geçti. 2023'de farklı Olacaktır.
Her gelen yeni yıl geçen yılı aratıyor. Farklı olacak evet daha kötü günler bizi bekliyor.
Klasik olacak belki ama herkese once sağlik huzur mutluluk ve bol kazanc getirsin😇🙏
düşünmüyorum 🤷♂️
Evet olucak tabikide herşeye yeni yıl zammı gelicek
Sayının sonundaki rakam değişecek sadece. Hepsi bu.
Hiç bir şey değişmeyecek hersene olduğu gibi hep aynı ;)
Ekonomi tavan edeceği kesin
Hayır düşünmüyorum.
Hakkımızda hayırlısı diyorum 😊😊😊🙂
Yönetim değişirse evet
Seçimlere bağlı :D
Sadece takvim değişiyor. Onun dışında aynı
Yine aynısı olur
Günaydın kanka
hiç öyle ütopik beklentilerim yok.
benim açımdan berbat
Elbette olacak
Düşünüyorum.
her yıl diğerinden farklıdır
günaydın, sana aynı gelmesi seninle ilgili aslında sende bile aynı değil, yüzündeki çizgiler değişiyor yaşlanıyorsun :) ben genel konuştum mevsimler değişiyor bahar kış hepsi farklı
En İyi Görüş