ksMikrofon tüm enerjisiyle yılın son röportajını yaptı ve sokağın nabzını tuttu! 🎤
Kocaman bir yılı hep birlikte geride bıraktık.. Şimdi yeni bir yıla hep birlikte merhaba deme zamanı! 🎄❤️Evet KScan, 2022'den bekletilerin neler? 🥳
2020 yılına girerken aynı soruyu bir arkadaşım sormuştu, dileklerimi sıraladıktan sonra "Sağlık demedin ya, onu neden dilemedin?" demişti. Ben de "Sağlık olur yaa, onu her zaman diliyoruz." gibi saçma bir cümle kurmuştum. Tüm bu dileklerin karması olarak Covid hayatımıza girdi, teşekkür. 😅
O yüzden öncelikle sağlık diliyorum. Ülke huzuru, TL'nin değer kazanması gibi şeyler de diliyorum. Henüz 23 yaşında aklıma gelen dileklerin bunlar olmaması lazımdı galiba. Röportajda küçük bir çocuğun dileği sorulduğunda sahil kasabasında huzur yerine, stresten uzak şeyler dilmesini de diliyorum. Kısacası hak ettiğimiz gibi 'yaşamak' istiyorum, elimizden geldiğince. 🍀
Gerçekleri bir kez daha düşünmek ama yine de yeni yıla dair umutları yeşertmek ne güzel, ellerine sağlık, birsürü kaalp. 💖 @brandygirl
Sağlığımız, şansımız olsun bize hiçbir şey olmaz beybimmm❤️ Hep birlikte çok güzel yılllara 🎉🎄❤️
@brandygirl nicesineee 💘🥳
Para lazım :D İstanbul’da güzel bi tatil yapmam lazım, yeni bir iş lazım, 2022de değiştirmesini istediğim tek şey maskesiz hayat, daha sosyal bi yaşam, en büyük dileğim babamın ameliyatını olması.
En büyük dileğin ne sorusuna “sevdiğim kızın geri dönmesi” diyen arkadaş üzdü 🚬 umarım döner
“Sevdiğim kızın geri dönmesi” diyen arkadaş beni de çok üzdü :D
Yine sıcacık, samimiyet ve enerji dolu bir röportaj olmuş, emeğinize sağlık 🌸
Yeni yılın, daha sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum tüm dünya için 🙏
@brandygirl Harika olmuş harikaa. Teyze favorim valla çok güzel şeyler söyledi. Zamanla daha çok uzun versiyonlar geleceğini düşünüyorum daha çok kişiye ulaşmanız dileği ile. Ellerinize sağlık. 🙏
Benim yeni yıldan beklentim tüm hastalıkların yok olup gitmesi. Geriye kalan her şeyi hallederiz. 🖤
Aynen her şeyi hallederiz. :) Mutlu yılllaaar! <3
Mutlu yıllar 🙏
Cevap
70Cevap
@brandygirl Ne güzel pozitif, enerji dolu admin🍒 yüreğine nazar değmesin))
Beklentilerim yok, çabalarım var ama genel olarak Dünya için elbette huzur dolu bir yıl olmasını arzu ediyorum.
Çabalarının hepsi gerçekleşsin güzellik <3
@brandygirl Teşekkürler🍒❤
Çok güzel bir video olmuş rehberim @brandygirl 👀 Yeni yıldan beklentim; sağlık, mutluluk, huzur... En başı tabii ki sağlık. Herkes için sağlık!
Size bu röportaj işi çok yakıştı. 🤗
@brandygirl adminim yine şahane bir röportaj yapmışsın keyifle izledim 😊❄️🎊
Yine yıldan öncelikle sağlık, huzur, mutluluk ve aşkın olmasını herkes için diliyorum 🙏🏻
Dileklerinin hepsi kabul olsunnn <3 :)
Yaa ne kadar da güzell :) @brandygirl yine harikasın <3 Benim de beklentim sağlık, mutluluk ve bolca paraaa :)
Hepsine kavuşman dileğimle <3
Bir KS üyesi olarak ben niye yokum ya 🤣
Ellerine sağlık, çok güzel bir röportaj olmuş. Teyze bir tane ya çok güzel konuşmuş. 😄 Yeni yıldan başarı, para, sağlık istiyorum. İnşallah güzel bir yıl bizi bekliyor. Çok teşekkürler! 😄
Hep birlikte güzel yıllara 😍
Teyze yaşı ve yaşadıkları itibari ile ne istediğini biliyor ve mutluluğun aslında sevdiğimiz insanlarla zaman geçirmekten, sağlık ve huzurun öneminin ne denli yüksek olduğunu özetledi.
Aynı duygularla sağlık, huzur, mutluluk bereket ve güzellikler diliyorum tüm insanlık için 🌹🌹😊
Herkes para demiş ama ben para istemiyorum ben sadece 2 şey istiyorum bu salgının bir önce defolup gitmesini ve bu maskeleri bir an önce çıkarıp atmak istiyorum ve tabi ki canlarım olan ailemle sağlıkli huzurlu ve mutlu olmak istiyorum başka bir şey istemiyorum... Yeni yil herkese güzellikler getirsin🙏🌺
Röportaj nefis öncelikle..
Yeni yılda kendim için yaptığım yatırımların meyvesini alabilmek gibi bir beklentim var. Sağlık ve mutluluk da istiyorum. 🙂
Kendim dışında herkesin önce sağlıklı kalabilmesini ve dileklerinin yerine gelmesini isterim.
Herkese mutlu yıllar..
Güzel bir ropörtaj olmuş @brandygirl! Ellerinize, emeğinize sağlık.
Klasik olacak ama her şeyden önce sağlık diliyorum. Hiçbir canlının ölmediği, savaşların olmadığı, hastalıkların can almadığı bir yıl olsun. Dünyamıza daha merhametli davranıştan bir yıl olsun.
KS adminlerinin maaşlarının asgari ücret oranında artığı bir yıl olsun🤣🤣 Tamam tamam herkese sağlık🌝, para💰, aşk❤️ ve mutluluk🤣 getirsin🎆🎇🎊🎉🎄
Sevdiği kızın kendisine geri dönmesini isteyen çocuğa sesleniyorum; başka bir şey dileyemedin mi? Yeni yıla girmeden bir başkasını bulur, evlenir gider kardeşim şaapma asdfBen pandemiden ve ekonomik krizden çabucak kurtulacağımız güzel bir yıl olsun diliyorum. Başka da bir beklentim yok şimdilik.
Güzel bir röportaj olmuş 😊
Benim 2022'de beklentim, bazı şeylerin değişmesi ve sağlık
Dileklerine en kısa zamanda kavuşursun umarım, mutluuu yıllar! <3
@brandygirl admincim kombinin güzelliğinide söylemeden geçemeyeceğim. Çok şeker bir içerik olmuş. Ellerine sağlık <3
Önce sağlık ve huzur. Sonra başarılı bir kariyer. Röportaj çok güzel olmuş @brandygirl emeğinize sağlık. Mutlu bir yeni yıl olması dileğiyle. :)
KS mikrofonu ilk kez görüyorum,
sanal ortamdan çıkıp reelde insanların arasına karışma fikri güzel başarılı buldum.
2022 den beklentim artık daha düzenli bir hayatım olsun istiyorum bu kadar adrenalin yeter. 🙂
Şu Covid'in -her ne kadar imkansız olsa da- hayatımızdan tamamen çıkıp gitmesi, sağlık, para ve mutluluk diyelim.
Röportajlar için de emeğine sağlık @brandygirl
2022'nin herkese dilediğini sunması ümidiyle...
Mutlu yıllarrr <3
@brandygirl Teşekkür ederim, sana da
2022 yılındaki beklentim yalan dolan hırsızlık soygun talan halk istismari fırsat eşitliğinde bozukluk ülkenin fakirleşmesi Kadın cinayetleri kadın cinayetlerinin alınmayan önlemler rezalet bekliyorum
bir dava işim var o iyi neticelensin. ve hızlı. mümkünse 1 ocak 2022 de yani. sonra ask. evlilik. ufak saglık sorunlarının çözülmesi. kardesımın evlenmesi.
Biraz kısa olmuş video. Ben KS mikrofonu görsem kesin gülmekten konuşamazdım 😃 Türkiye’nin düzelmeyeceğini bildiğim için yurt dışında yaşama fırsatı isterdim.
KS mikrofon tutacagi yer ve zamanı bildirse keşke.. Böylece oradan da fikirlerimizi söylerdik.
Yeni yılda kendime ve sevdiklerime aşk, sağlık, mutluluk dilerim.
Beklentim sıfır 🥰
Şaka şaka aşk sağlık para üçlüsü diliyorum. Kapıma bırakıp gidebilir kurye.
31 yaşıma kadar hiçkimseden hiçbir şey beklemedim. Şöyle olsa keşke diye hayal kurmadım. Önüme çıkan herşeyle tek mücadele ettim. Yeni yıldan ds sağlıkta dahil hiçbişey istemiyorum
Tek beklentim sağlık. 2022 sağlık getirsin o sağlık gelince zaten mhtluluk ve huzur da beraberinde gelecek.
6284 sayılı iftira ve 5199 sayılı mama rantı yasalarının kalkması.
Başıboş feministlerin ve başıboş köpeklerin olmadığı güvenli sokaklar diliyorum.😎
Ablama o kadar katılıyorum ki sanki beni anlatmış. :)
Taksiciler başkanı kimse onun da değişmesini istiyorum! :)
Sağlık önceliğim sonrasında kariyerimde daha da başarıdan başarıya koşmak para en sonunda aşk ve mutluluk
Ne güzel küçücük site idik kimse bilmez idi, adımızı duyurdunuz mk sokaklara kadar. Yeni yılda sitenin küçülmeye doğru gitmesini istiyorum.
@brandygirl KizlarSoruyor ekibine geldiğinden belli yeni heyecan ve renk katan admin olabilir misin 😍
Sayenizde, hep birlikte mutlu yıllara <3
Öncelikle iyi bir maaş zammı gelmesi beklentim var:)
Sonrada ciddi bir aşk olabilir.
Güzel röportaj olmuş. Brandy'yi de tebrik ederim.
Dilekleriniz en kısa zamanda gerçekleşir umarım, mutlu yılllaar :)
@brandygirl Mutlu yıllar 😄
Güzel içeriik tavsiyem sürekli aynı kişiler olmaması
Benim beklentilerim hastalığın tamamen geçtiği, ekonominin düzeldiği bir yıl 🥳
Tek beklentim var: Erken Seçim olsun... Bir şey değişsin her şey değişir yarına umudumuz kalmadı...
Mutlu olmak huzurlu olmak ve çokça paraaaa💰bekliyorum şahsen umarım olur dileklerim
Umarım dileklerin hızlıca kabul olur <3
Devletten karı isteyen amca vardı o geldi aklıma"efendim ben devletten karı istirem " diyen amca varken biz ne isteyelim 😂
Sevdiği kızın gelmesini bekleyen kardeşimiz için yakıyoruz 🥀
Sağlığım yerinde olsun da başka beklentim yok şükür.
Ülkenin ekonomisini düzeltmek isteyen arkadaş kahkaha attırdı hahaha
atatürk de gelse zor düzelirt o ekonomi
Bana sorsalar hemen KSMikrofon ne? Youtube kanalı falan mısınız? Hiç haberim yok derim :( Utanıyom valla burada yazmaktan :(
Sağlık, mutluluk, Sözleşme, Para, is yerinde huzur, ev, araba,
Çok güzel olmuş ve değişik ilk defa denenilen bir şey eline sağlık diyelim, devamını dileriz...
Bolca sağlık ve herkes için sıkıntısız bir dene olsun inşallah
Bu mikrofonu bana uzatırsan emin ol ikimizide alırlar içeri 😂 o kadar dertliyim
Röportajlara devam etmenizi isterim, ilgi çekici oluyor :)
Bir beklenti içine girmiyorum artık. Sadece yaşadığım hayatın huzurlu olmasını istiyorum.
Para lazım ıhhııhı hıhı hı 😄 çok tatlı bir röportaj olmuş. Emeğinize sağlık...
ağzına telefon sokulan, kafasına çay fırlatılmasına ses çıkarmayan tiplerden arınmış bir Türkiye
Milli oiyangonun bana vurmasını istiyorum :) vurursa bende vururum
Bir gün keyfimin yerinde olduğunda bana denk gelmezsiniz umarım. 😃
Açıkçası sağlığım ailem yanımda olsun başka bir beklentim yok
Bir kapının kapanıp, ötekinin açılması. Detay mı? Benden bu kadar…
Güzel olmuş emeğinize sağlık
Neden para dedikten sonra herkes ıhıhıhı diye gülüo xD
Her zamanki gibi 10 numara 5 yıldız bir paylaşım olmuş
Her türlü şiddet, taciz, aldatma, hayat pahalılığı, trafik çilesi, zorlu eğitim, işsizlik, sınıflaşma gibi benzeri toplumsal sorunların önüne geçilmesi isterim.
Ben hiç yeni yılın gelmesini istemiyom her yeni yıl diğerinden berbat çıkıyor
@brandygirl KizlarSoruyor ekibine geldiğinden belli yeni heyecan ve renk katan admin olabilir misin 😍
Bu yılda virusun bitmesini ve yazın tatile çıkmayı çok istiyorum.
Sımav stresi olmadan sınava girip yüksek puan cekmemm.
Bende olmalıydım orada :) Avusturyadan selamlar 🇦🇹
Sehit haberi olmasın kadın cinayeti olmasın ana babalar öldürülmesin ürünler indirim gelsin
her sene gibi b0k gibi olucak arkadas grubum olursa 10/10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?