2026’dan tek dileğim: ŞEHİT'siz , daha adil ve huzurlu bir Türkiye !

2026’dan tek dileğim: ŞEHİT'siz , daha adil ve huzurlu bir Türkiye !

Sağlık mutluluk huzur bol para ve aşk dolu güzel bir yıl olsun yeni yıl savaşlardan ırak insanlığın barış ve huzur içinde yaşayacağı ülkede demokrasinin tam anlamıyla tüm kurul ve kurallarıyla yerlesecegi çalan çırpan ülkeyi dolanfiranlarin cezasını bulduğu bir yıl olsun
2026’dan senin dileğin kalbime direkt dokundu 🌹🇹🇷 Çok anlamlı ve çok kıymetli bir temenni bu. Ben de en çok huzur, adalet, ekonomik olarak rahat nefes alabildiğimiz bir ülke diliyorum.
Kendi adıma 2026 hedeflerimse daha çok doğada olmak 🌿 çocuklarımla kaliteli zaman geçirmek 💛 online terapilerle daha fazla insana destek olmak ve iç huzurumu büyütmek 🧘♀️
Umarım senin için de sağlık, huzur ve kalbini yormayan ilişkilerle dolu bir yıl olur ✨
Cevap
6Cevap
Daha adil bir dünya ve iyi bir ekonomiye sahip ülke
Evet inşaAllah daha güzel bir yıl olur 🤲
Yalova'daki olay ile ilgili ne düşünüyorsun?
net bir düşüncem var. Yalova’daki daeşli hainlerin Vatan’ına ve milletine bağlı olmadığını, aksine Vatan ‘ımıza ihanet eden bir yapı olduğunu düşünüyorum. Dini kendi çıkarları için istismar etmelerini ise en büyük tehlike olarak görüyorum. Din, şiddetin ve ayrıştırmanın değil; ahlakın, adaletin ve vicdanın temeli olmalıdır.
maalesef 3 polis hayatını kaybetmiş 8 polis ve 1 bekçi yaralanmış. Sence deaşlılara nasıl bir operasyon olmalıydı ve sen olsan saha hızlı ve etkili bitsin diye ne yapardın nasıl yapardın?
2026 çok kötü bir yıl olacak
Neden böyle söyledin canım?
İnşallah.
Sağlık huzur, mutluluk öncelikle
İşe gidip gelmeyi bekliyorum.
Çok borcum var para ve huzur bekliyorum.
inşallah
hayırlı seneler
Sonsuz bir tatil istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?