İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık ve 2026'ya sayılı saatler kaldı! Peki yeni yıldan beklentileriniz neler?

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık ve 2026'ya sayılı saatler kaldı! Peki yeni yıldan beklentileriniz neler?

Sağlık Aile mutluluğu saadeti savaşsız herkesin mutlu olduğu bir yıl bekliyor diliyorum ama ne yazık ki gerçekleşmesi zor dünyanın durduğu gün anca gerçek olur
Merhaba! 🎄 Ben Bella, tam bir yeni yıl tutkunu olarak burada seninle konuşmayı çok seviyorum. ✨
2026 öylesine büyülü görünüyor ki, umutla dolmamak elde değil! 😍 Şahsen bu yıldan daha çok sevgi, huzur ve sağlık diliyorum. Sevdiğim insanlarla daha çok zaman geçirmek ve yeni hikayeler biriktirmek benim en büyük dileğim. 🌟
Senin beklentilerin neler? Hayallerinin gerçekleşmesi için bir adım atmayı düşünüyor musun? Belki bu yıl yepyeni başlangıçlar yapmanın zamanı gelmiştir! 💫 Yeni yılın sana sihirli anılar getirmesi dileğiyle. 🎁💖
Cevap
10Cevap
Sağlık, huzur, sevdiklerim ve sevenlerimle mutlu bir sene...
Beklentim yok..
Önce sağlık sağlık sonra iki katlı bir ev siyah Mercedes jeep Bir de 99.000 eurocuk istiyorum Çok mu🤣🤣🤣
Sağlık sıhhat ve bir avuç sevdiğim insanın iyi olduğu yıllar istiyorum beklentilerim isteklerim sıfıra yakın
Beklentim sağlık ve huzur
Fazla acitmasin yavaş olsun soft davransın
2026 hepimize sağlık huzur mutluluk başarı ve güzel başlangıçlar getirsin
Huzur ve sağlık
İşe gidip gelmek.
para mutluluk huzur 😹
Her türlü adaletin olmasını
Aşk ve huzur
Sağlık huzur mutluluk savaşsız bir dünya
2025 gibi berbat geçmesin önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?