Ülke batmış, hükümet jontrolünü kaybetmiş, dolar euro olmuş 20, yakıt dahil tüm ürünlere saat başı zam geliyor ama sözde milliyetöi dinci gençler sokakta tiyatro oynasın noel baba kovalasın. Aziz Nesin e tek bir şey yüzünden kızıyorum. Yüzdeyi az verdiği için.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seküler çakma yobazların özenti günleri geldi noel baba gelsin... keşke bizim aydınlarımız..(!) modern..(!) insanlarımız batıdaki gibi kıyafetle kopyalama kutlamalar yerine batıdaki gibi bilim ve teknolojiyle ilgilenseydi... sokaklarda kuantum mekaniğini kovalasaydık...1930larda seri üretemine geçmiş içten yanmalı motorları üretmek için koşsaydık... mekanik ve mekatronik bilimlerde teori üreten akademisyenlerimiz olsaydık.. yerli patentli icat ve buluşlarımız olsaydı.. anayasal demokrasimiz olsaydı.. millete benim istediğim gibi giyinecek yaşayacak ve benim kanunlarımla olacaksın diyen darbecilerin hala 2022 ye gireceğimzi halde 80 den kalma anayasamız olmasaydı... uzay teknolojilerinde 5g teknolojisinin foton ve spin teorilerini biz yapsaydık.. ama ülkemizin çağdaş ve modernleri ancak noel baba özentiğini almış işte...100 yıldır ülkeyi bu çakma modern tipler millete tepeden bakıyor 100 yıldır bir numaralarını göremedik zaten..
Yıl başı kutlaması ile Noel kutlaması ayrı şeyler bunu karıştırmak hata.. Yıl başını kutlarız yeni yıla giriyoruz diye ancak hıristiyanlar 24 aralıkta noel kutlarlar..