Cuma Hutbesinde yapılan yılbaşı uyarısında, "Yılbaşı eğlencesi, Noel baba kıyafeti ve çam ağacı süslemeleri gibi dine aykırı tutum ve davranışlardan uzak duralım" denildi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cuma Hutbesinde yapılan yılbaşı uyarısında, "Yılbaşı eğlencesi, Noel baba kıyafeti ve çam ağacı süslemeleri gibi dine aykırı tutum ve davranışlardan uzak duralım" denildi.
Yani bu düşüncelere sahip olacaklarına ülkeyi kadın cinayetlerinden, cinsel saldırılardan, nüfusun yarısından fazlasının silahlandığı bu durumdan, her gün bir cinayetin işlendiği ve acıların yaşandığı, yolsuzlukların ve dolandırıcıların cirit attığı bir ortamdan nasıl kurtulabiliriz diye kafa yormak çok daha mantıklı olacaktır...
Her türlü yolsuzluğa susarlar. Bi defa insanları faize mecbur bıraktılar ülke ekonomisi yüzünden bunun hesabını kim verecek. Yani tek sorun benim süslediğim minik çam ağacımı oldu😂Yani aldığım kokina çiçeğimi😬
Bunlar müslümanlara söylendi o yüzden müslüman olmayanların üstüne alınması gerekmez. Kendiliğinde yeni yılı kutlamak haram değil (fitne çıkaracak kutlamalardan uzak durmak şartıyla tabi).
Ortacağ karanlığına can atıyorlar
Cevap
8Cevap
Arkadaşlarım olsaydı yapardım tabi ki de.. ama tek olduğum için kutlamak saçma geliyor..
Cami'de söylenenlerin bir önemi yok. Cocuk tecavüzlerine, hükümetin yolsuzluklarina ses cikardiklarini duydunuz mu siz hic bunlarin?
Yilbasina gösterdikleri tepkisi kuran kursunda cocuklar tecavüz edilince göstermiyorlar. Siz bunlari hala ciddi mi aliyorsunuz yahu?
Zaten yapmadığım bir şeyler. Yapan yapsın, yapmak istemeyene de saygı duyulmalı.
Ben hiçbir zaman kutlamadım yine kutlamayacağım
Onlara kalmamış istersem Noel istersem yıl başı, bu konu kişiseldir kimse kimseyi zorlayamaz.
Ben saçma buluyorum bu tarz şeyleri. Kutlamam da süslemem de. Uzak olsun
Hicri takvime göre müslimler girdi çoktan benimkine daha var
Ne kadar kaldı @irresistibleart
6 Ocak
Paskalya zamanı peki hocam?
@Soner_Milan paskal 10 Nisan
Hangi renkler oluyor yumurta boyaları için
@Soner_Milan her renk olur
Yeşili çok orjinal
Herkesin dini kendine. Yılbaşı eğlenceme bakarım.
Tek dertleri bu olmuş
Hayır yapmayacağım hiç de yapmadım zaten
yapmayacağım
o hutbeyi veren faize caiz diyen
Yapacaz çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?