Saat 00.00 gösterdiği an yeni yıl mesajı alan mı yoksa atan mısın?))

Hayır atmıyorum. Sadece sevdiklerimi telefonda arıyorum ya da onlarla birlikte zaman geçirmeye gayret gösteriyorum. Sadece yeni yılda da değil bayramlarda da aynı. Mesaj olayından nefret ediyorum. Görüşemezsek bile sesini duymak varken mesaj da ne oluyor :)
Sanırım ben en çok sevdiğim birkaç insana mesaj gönderebilirim. O mesajları da mutlaka kişiye özel hazırlarım. Düşünülmüş mesaj yazmayı severim, net...❤️❤️👀
Cevap
21Cevap
Merhaba
Hayır atmam. Benim için anlamsız ve çok abartılı bi bi şekilde anlam yüklenmiş bi gün.
Yeni yıl mesajı veya mesajları atmıyorum. Atan olursa cevap veriyorum...
Atarım : )) Bu sene sana da atayım bari kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan arkadaş : ))
Tamam tamam anladım 😄
Hayır :D
Hiç atmadım ve atmam da özellikle o saatte en abes yer neresiyse orada olmayı tercih ediyorum. :D
Ne yeni yılı arkadaşım
Biz mi yeni yıla giriyoruz
Yeni yıl mi bize giriyor farkında değiliz
Hiç sevmem yeni yillari
Attığım arkadaslarim vardır. Yeni yıl kutlamak yerine daha farklı şeyler yazarım.
hayr mesaj atmam ne bayram ne seyran fark etmz bana samimiyetsz geliyr mesaj atmk
Simdi kart skalasi aciyorlar onume, seciyorum iki tane... Gonderiyolar sagolsunlar..
Yok hayır atmıyorum ama genelde fazla mesaj geliyor yeni yıla girdiğimizde
Grinçide çok severim karakterimiz hemen hemen onunla aynı bazı konularda vede çok tatlı😂❤️
mesaj atmam normalde ama kafa dengi bi arkadaşım varsa eğlenmek adına ona yazarım 😄
Ne alıyorum ne veriyorum😂😂
Hayır, atmam.
Yok pek atmam hayırsız biriyim 😂
Atasım var bu yıl😂
Gelene cevap veririm
Bir sevdiğimle mesajlaşırız.
Arayan olur mesaj atan olur
Atmam kimseye boş ve anlamsız
Hayır , benlik olay degıl
Atmam da atılmasını da beklemem
Bu hangi filmdi
hayır hatta hiç atmam