Yeni Yıl "Herkes yeni yıla sen yıllarıma" mesajı atacak olanlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arayıştayım galiba ama her zaman ki gibi bulamicam puhasjbdksk Atıcam Alıcam Arayıştayım Eşrek tek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Herkes yeni yıla sen yıllarıma" mesajı atacak olanlar? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 6 ay Öyle bir düşüncem yoktu ama güzelmiş atabilirim valla 0 1 Yorumla Soran 6 ay At abi arkandayız Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir araştırayım bakalım 😄 0 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay "Eşrek"e gülerken ağzıma kustum 1 4 Yorumla Soran 6 ay Ne PUHAHAJAOSJSOJXKSJXK Yorumla Soran 6 ay Lan oha şimdi farkediyom😭 Yorumla Adeptus 6 ay Eşrek yazmışsın ahahahaahahah Yorumla Soran 6 ay Şansıma sçayım jdjsjahsjk Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 6 ay Karşına güzel biri çıkar inşallah 0 2 Yorumla Soran 6 ay Amin inşallah sizinde tabi eğer yoksa Yorumla ZaruRi_ 6 ay Yok maalesef. Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah Yorumla
girnelli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Ne oldu kız evde kalmış seni 0 14 Yorumla Soran 6 ay Evde kalmadım çıtırım daha Yorumla girnelli 6 ay Kanka tam olarak kaç yaşındasın söyler misin Yorumla Soran 6 ay 19 Yorumla girnelli 6 ay Vay be abi harbiden çıtır çıtırmış ya Hiç sevgilin oldu mu kız Yorumla Soran 6 ay Hiç olmadı isteyen çok oldu da seçiciyiz Yorumla girnelli 6 ay https://voca.ro/1fRFyPzAD8id Yorumla girnelli 6 ay Sesli cevap verdim Yorumla Soran 6 ay Sarışın seviyom ben bide 1.80+ kaslıysa tam benlik ama sakalsız kabül Yorumla girnelli 6 ay https://voca.ro/18aTrWW2HmTUYoksa hep ondan mı beklersin beklersin Yorumla Soran 6 ay Evet ama ilk onun yapması lazım erkek olan o sonuçta hani trip atan erkekten soğurum mesela o düşünceli anlayışlıysa bende ona karşiliğinda hakettiği değeri veririm Yorumla Soran 6 ay Ne gibi 18+ konular konuşcaksan önceden söyle Yorumla girnelli 6 ay Hmm.)) Yorumla girnelli 6 ay Yokkk Yorumla girnelli 6 ay Hayirrr Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Y rk gibi bi yıl diliyorum alayınızın m q yaz 😃 1 0 Yorumla
scdsf Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 5 ay aldımmm bile... 0 5 Yorumla Soran 5 ay Çok şanslısınn Yorumla scdsf 5 ay seninkide olur tatlım 💜 Yorumla Soran 5 ay Ay inşallah amin Allah mutlu mesut etsin🤍 Yorumla scdsf 5 ay inşallah canım ya bebeğim bugün çalışıyor havada soğuk 😓😦 Yorumla scdsf 5 ay senide umarım bu yıl çok güzel bir aşkın olur kuzummm❤ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu yıl istediğim.
Öyle bir düşüncem yoktu ama güzelmiş atabilirim valla
At abi arkandayız
Bir araştırayım bakalım 😄
Söz baya iyiymiş bu arada
"Eşrek"e gülerken ağzıma kustum
Ne PUHAHAJAOSJSOJXKSJXK
Lan oha şimdi farkediyom😭
Eşrek yazmışsın ahahahaahahah
Şansıma sçayım jdjsjahsjk
Karşına güzel biri çıkar inşallah
Amin inşallah sizinde tabi eğer yoksa
Yok maalesef. Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah
Ne oldu kız evde kalmış seni
Evde kalmadım çıtırım daha
Kanka tam olarak kaç yaşındasın söyler misin
19
Vay be abi harbiden çıtır çıtırmış ya Hiç sevgilin oldu mu kız
Hiç olmadı isteyen çok oldu da seçiciyiz
https://voca.ro/1fRFyPzAD8id
Sesli cevap verdim
Sarışın seviyom ben bide 1.80+ kaslıysa tam benlik ama sakalsız kabül
https://voca.ro/18aTrWW2HmTU
Yoksa hep ondan mı beklersin beklersin
Evet ama ilk onun yapması lazım erkek olan o sonuçta hani trip atan erkekten soğurum mesela o düşünceli anlayışlıysa bende ona karşiliğinda hakettiği değeri veririm
Ne gibi 18+ konular konuşcaksan önceden söyle
Hmm.))
Yokkk
Hayirrr
Y rk gibi bi yıl diliyorum alayınızın m q yaz 😃
aldımmm bile...
Çok şanslısınn
seninkide olur tatlım 💜
Ay inşallah amin Allah mutlu mesut etsin🤍
inşallah canım ya bebeğim bugün çalışıyor havada soğuk 😓😦
senide umarım bu yıl çok güzel bir aşkın olur kuzummm❤
Yine atamayanlardayım