Alışveriş & Hediyeler Yılbaşı çekilişi yaptık ama arkadaşa annem çıkmıştı diğer arkadaş ile değişmiş, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaş annene ben alacaktim ama diğer arkadaş ile değiştik dedi tekrar yapılması doğru olmaz mı? Güncellemeler+1 yıl Çekilişte çıkan isimleri değiştirmek doğru bir davranış mi? Sonuçta bu çekiliş yani? Güncellemeler+1 yıl Güncel Yılbaşı çekilişi yaptık ama arkadaşa annem çıkmıştı diğer arkadaş ile değişmiş, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anenn ne alaka 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ailecek çektik onların da ailesi vardı herkes arasında çektik komşumuz aslında arkadaşlar da Cevap sahibi +1 yıl Kaç kisi Soran +1 yıl 10 kişi arasında çekildi Cevap sahibi +1 yıl Babanla degistir Soran +1 yıl Babam yok ki benim annem ben yaşıyoruz Cevap sahibi +1 yıl Sen kime alican Soran +1 yıl Bende arkadaşa bana erkek çıktı 😀😀😀 Cevap sahibi +1 yıl Değişir normal tek kadın annen Galiba Soran +1 yıl Hayır 3 kadın var Cevap sahibi +1 yıl Onlara kocaları mi cikti Soran +1 yıl Yok birine bizim diğer arkadaş çıktı diğerine kocası çıktı şans işte 😀 Soran +1 yıl Kimse bilmiyor kime kimin çıktığını vs sorun olmaz o yüzden Cevap sahibi +1 yıl Aynen ne alicaklar Soran +1 yıl Bilemeyiz ki kimse söylemez ki Cevap sahibi +1 yıl Sen ve annenin yaşları kac Soran +1 yıl 49 26 neden Cevap sahibi +1 yıl Gencmisiniz Soran +1 yıl Senin kaç Cevap sahibi +1 yıl 29 Soran +1 yıl Anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anenn ne alaka
Ailecek çektik onların da ailesi vardı herkes arasında çektik komşumuz aslında arkadaşlar da
Kaç kisi
10 kişi arasında çekildi
Babanla degistir
Babam yok ki benim annem ben yaşıyoruz
Sen kime alican
Bende arkadaşa bana erkek çıktı 😀😀😀
Değişir normal tek kadın annen Galiba
Hayır 3 kadın var
Onlara kocaları mi cikti
Yok birine bizim diğer arkadaş çıktı diğerine kocası çıktı şans işte 😀
Kimse bilmiyor kime kimin çıktığını vs sorun olmaz o yüzden
Aynen ne alicaklar