Samsung Galaxy S25 Edge'nin ana kamerası 200 mp olarak tasarlanmış. Bu telefonla sanat filmi bile çekilir diyorum :D

Samsung Galaxy S25 Edge'nin ana kamerası 200 mp olarak tasarlanmış. Bu telefonla sanat filmi bile çekilir diyorum :D

bence 200 mp kamera gerçekten çok iddialı fotoğraf ve video kalitesi olarak çok üst seviyede olur detaylar çok net çıkar gece çekimlerinde bile farkı hissedersin samsung zaten kamera konusunda hep iyiydi bu modelle iyice zirveye çıkmış gibi görünüyor sanat filmi çekmek isteyenler için bile yeterli olur bence hem çözünürlük hem de renk canlılığı çok başarılı olur kısacası fotoğraf sevenler için harika bir tercih
Telefonlarda evet kamera megapikseli önemli ama tek başına bir anlam ifade etmiyor. Mesela merceği kötü ise çekim kalitesi epey düşer.
Tabi konu Samsung olunca onu da bu duruma göre ayarlamışlardır. Tabi bu da tek başına yeterli değil. Yazılım ve diğer optimizasyonların da doğru olması gerekiyor.
Bunun için yapılan testler var, oradaki sonuçlara bakmak gerek. Tabi ki en doğru sonucu kullanıcı deneyimi verir.
Ya gerçekten insanlar bu firmayı uyarmıyor mu? Megapixel değeri yükselince kalite iyi olmuyor. Bunu anlamıyorlar ve insanları çok güzel kekliyorlar. Günümüzde çekilen diziler, filmler ve belgeseller Sony'nın cihazlarıyla çekiliyor ve cihazlar 12 megapixel. Düşünebiliyor musunuz 12 megapixel. Gelmeyin bunların oyununa, paranızı böyle çöp cihazlara harcamayın.
Cevap
16Cevap
güzeldir evet
Önemli olan mp değil. İçinde kullanılan lensler. 20 mp bir kamera yeri geliyor 50den iyi çekebiliyor
Samsung güzeldir, yapay zekasını bile çok seviyorum sırf bunun için telefon değiştirmeye niyetim vardı olmadı.
Ne yapacaksın Hollywood'da film mi çekeceksin :) üst düzey s22 23 24 gibi telefonlara da bakabilirsin. Iphone da olur :)
200MP olması, kamerasının kaliteli olacağı anlamına gelmiyor. Kamera Kalitesini belirleyen şey lenstir.
Çok kaliteli fakat Zoom performans çok kötü 10x nedir Allah aşkına 😅
Ön camera kaç acaba? Google bakmadan buraya sorayım dedim.
Kameranın pikselinden çok doğru açı doğru ışık kullanımı daha önemli herkes güzel çekemez
Her şey megapiksel olsaydı IMAX kameralar 28mp olmazı...
Note 20 ultra kullanıyorum memnunum
Çok güzeldir muhakkak
4 yıldır kullandığım cihaz 200 MB kameralı telefon
Samsungsa muhteşemdir sorgulamaya bile gerek yok
samsung beni alakadar etmiyor
Bilmiyorum jcjfj
16 pro var bende, sevmiyom samsung
iPhone vibe
fiyat nedir
İnce sevenlere ;)
Lafta 200 o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?